A hullámos haj elkészítése nem egyszerű, és kifejezetten időigényes dolog. Éppen ezért nem csoda, hogy nem kerül be a napi rutinodba. Ám ezzel a trükkel ennek vége, mivel nagyon gyorsan elkészül a frizurád! 

Hullámos haj pillanatok alatt 

A trükköt Chris Appleton, vagyis Kim Kardashian fodrásza töltötte fel a TikTokra. Egy videóban mutatta meg, hogy miként készíti el a hullámos hajat a celebeknek. A praktikája igazán egyszerű, és nagyjából 10 perc alatt elkészül. Szóval azokon a reggeleken is elkészítheted, ha épp késésben vagy, mégis látványos frizurát szeretnél. 

@chrisappletonhair

How I create Kim K’s beach, wave hair look

♬ original sound - Chrisappleton1

Elsőként válaszd el a hajadat, a választék lehet oldalt vagy középen. Ezután a videón látható módon fond be, majd fújj rá hővédőt, illetve formázót. Chris Appleton Colour Wow Style on Steroids Performance Enhancing Texture Spray használja, amit innen tudsz megrendelni. Miután ezzel a lépéssel elkészültél, a hajvasaló segítségével menj át a fonatokon. 

Ha elkészültél, bontsd ki a fonatokat, és már indulhatsz is! A fonatok lehetnek magasabban, így a hajtöveknél is hullámos lesz a frizurád, ha pedig még több hullámra vágysz, akkor készíts plusz fonatokat. Minél több fonatod van, annál hullámosabb lesz a végeredmény. 


Via