Amilyen szolid és visszafogott manikűrökkel (pl. Rich Girl-manikűr, gyémánt aura manikűr) indult az új év, olyan vad, menő és őrülten színes körmökkel fog várni minket a nyár! Következzenek a menő hullámos körmök, azaz a pszichedelikus manikűr, ami tutira el fog kápráztatni!

Mindenki rajong a pszichedelikus körmökért

Az idei nyár legnagyobb körömtrendje a színes, hullámos körmök, amiket a körmösök pszichedelikus (tudattévesztő) manikűrnek neveztek el a sok kis kiszámíthatatlan és apró hullámok miatt. A név rendkívül találó, mert tényleg bele lehet szédülni ezekbe a menő manikűrökbe, amikben az a legjobb, hogy teljesen a saját ízlésedre tudod szabni! 

A hullámoks körömtrendnek ugyanis nincs egy vagy két fix színe, sőt, igazából még színtónusa sem: csak a saját ízléseden múlik az, hogy milyen színösszeállításokban készíted el! 

Minél színesebb, annál jobban mutatnak a hullámos körmök

Tény, hogy a mostanában nagyon menő pink és a narancssárga, valamint a fehér különböző árnyalatai az átlagosnál többet szerepelnek ebben a pszichedelikus manikűr trendben, ám ez ne tévesszen meg: kékben, zöldben, feketében, sőt, igazából a szivárvány minden színében is remekül mutatnak ezek a körmök! 

A legjobban az néz ki, ha egy semleges színű, bézses alapra kezded el felfesteni a különböző színű hullámokat, mert így sokkal egységesebb lesz az összhatás, mintha már alapból egy színes alapra festenél. A többi viszont már teljesen rajtad múlik!

A módszer, amivel te is könnyen festhetsz hullámokat a körmeidre!

Csupán egy dologra kell figyelned: mindenképpen vékony és tűhegyes ecsetekkel kezd el a festést, különben káosz lesz a végeredmény! Még az sem fontos, hogy egymás mellé rajzold a hullámokat, ha nem vagy biztos a kezedben: arra viszont ügyelj, hogy határozott és gyors mozdulatokkal készítsd el a hullámok íveid, mert úgy nem fog megremegni a kezed. A végét aztán fesd le egy fedőlakkal és már készen is vagy!

Via