Köztudott, hogy Katalin hercegné rengeteget törődik a külsejével: bár a tökéletes alak elérése érdekében naponta több órát edz, a családjától is rendkívül szerencsés géneket örökölt, hiszen más hírességekkel ellentétben rajta  nem végeztek plasztikai műtéteket, csak a fogsorát alakították át azért, hogy igazi sztármosolya legyen.

Katalin hercegnének a hosszú haja a védjegye

Katalin hercegné szépségének titka azonban nem a tökéletes alakjában vagy a gyönyörű mosolyában, hanem a csodaszép barna hajában rejlik, amit annak ellenére, hogy idén ősszel megbolondított néhány szőke tinccsel, alapjaivan véve már évtizedek óta nem változtik.

A rajongóknak ekkor jutott eszükbe az az ötlet, hogy mi lenne, ha photoshoppal átalakítanák Katalin hercegné frizuráját és kipróbálnák, hogyan állna neki az ősz legmenőbb frizurája, a boyfriend bob!

Katalin hercegné rövid hajjal is gyönyörű

Katalin hercengé rövid hajáról készült photoshoppolt képet mindössze csak pár nappal ezelőtt posztolták az Instagramra a rajongók, de a fotó máris bejárta a fél világot! 

Bár a kommentelők még mindig a hercegné hosszú hajára szavaznak, vannak, akik szerint már igazán változtathatna valamit a frizuráján Katalin hercegné, hiszen szinte már gyerekkora óta ezt a hajhosszt viseli.

Szavazás