Ez lesz a nyár legtrendibb hajszíne? Nagyon úgy néz ki! Nemrégiben még a mesés fehérarany színű hajzuhatagért volt oda az egész sztárvilág (beleértve Kim Kardashiant és az Euphoria sorozat sztárját, Sydney Sweeney-t), most viszont már csak a trenddiktáló Jennifer Lopez hajkoronáját akarja mindenki!

Hello, szőke JLo!

A pop koronázatlan királynője ugyanis teljesen új hajjal látható legfrissebb képén. A meglepő hajszínt a celebek jelenlegi kedvenc fodrásza, Chris Appleton álmodta meg neki még tavaly nyáron (halkan megjegyeznénk, Kim Kardashian is neki köszönheti a fehérarany hajzuhatagát), ám valamiért ebben a formában korábban még nem láthattunk az énekesnő frizuráját! 

TBT menőség

Vajon miért posztolta ezt a throwback fotót az énekesnő sminkese? Lehet, hogy JLo nagy átváltozásra készül, de előtte tart egy kis közvélemény-kutatást? Sajnos fogalmunk sincs, egyelőre csak találgatni tudunk, az azonban biztos, hogy az egész internet megőrül ezért az eperszőke hajszínért! Ráadásul egy héttel ezelőtt tényleg jelentős változáson esett át az énekesnő hajszíne. JLo hajának végét ugyanis alig egy hete fakított vöröses-barnás árnyalatra, míg a töveket egészen világosra festették, ami tökéletes alapot szolgáltathat az eperszőke szín későbbi kivitelezéséhez.

Persze szomorúak lennénk, ha JLo végleg búcsút intene az ikonikus babylights melír fürtjeinek, de az az igazság, hogy ez az eperszőke hajszín is mesés! Neked melyik tetszik jobban?

Szavazás


Via