Oádig vannak a rajongók, Katalin hercegné ugyanis megint frufrut vágatott. Ráadásul nem is akármilyet: a függöny frufru mellett tette le a voksát. 

Imádja ezt a stílust

Katalintól egyáltalán nem szoktalan, hogy bizonyos időközönként egy kicsit felfrissíti a frizuráját. Sőt, a függöny frufru már-már összeolvadt a nevével, mert bár a trend idén kapott kiemeltebb figyelmet, a hercegné már évekkel ezelőtt is szerette ezt a stílust. Bizony, a hercegné ugyanis néhány évvel ezelőtt, 2015-ben ilyen frizurával mutatkozott. A walesi hercegnéről egy rendezvényen készült akkoriban pár felvétel, ahol jól látható a csodás függöny frufruja, amiért ma szó szerint egy egész világ bolondul. 

Nagyon jól áll neki

Úgy tűnik maga Katalin is, aki újfent a függőny frufru mellett tette le a voksát. Az emúlt hetekben napvilágot láttot fotókon egyébként már észre lehetett venni, hogy Katalin csinált valamit a frizurájával, ám a minap összefogta a haját, így pedig szabadon hagyta a frufruját. Ezzel teljes bizonyosságot nyert, hogy igen, a hercegné fürtjeit valóban levágták. 

Getty Images/WPA POOL

Miért imádják annyian? 

A függöny frufrut talán azért imádják annyian, mert nagyon könnyen kezelhető, sőt akár vágás nélkül is kivitelezhező. Errőt itt, a Cosmo oldalán is írtunk, hiszen megmutattuk, a TikTok menő fodrásza, Maria Aiello hogyan készítette el magának 2023 legnagyobb trendjét anélkül, hogy egyetlen tincset is levágott volna a hajából. 

(via)