Walesi hercegnéként nagyon sokan kíváncsiak Katalin hercegnére, aki minden eseményen igyekszik a legjobb formáját hozni. Vannak bevált trükkjei, ezeket a szépségszabályokat például mindig betartja.

Sosem visel erős rúzst 

Az élénk színű rúzsok nagyon népszerűek, de nem túl praktikusak. A szín hamar kopni kezdhet a hosszú látogatások során, ezért nem igazán praktikus. Katalin hercegné ezért mindig nude vagy rózsaszín árnyalatot visel, így elkerülheti a sminkbakikat. 

Sosem visel túl sok sminket 

A sminkesek már többször beszéltek arról, hogy a sok sminktermék előnytelenné teheti az arcot. Az alapozó és a púder könnyen megülhetnek a mosolyráncokban, ez pedig minden csak nem előkelő. Éppen ezért Katalin hercegné sosem esik túlzásba a sminkkel, és nem visel nagyon vastag rétegeket. 

Mindig rendezett a haja

A formálisabb eseményeken Katalin hercegné kontyot visel, a hétköznapok során pedig legtöbbször egyszerűen beszárítják a haját. A fodrásza mindig figyel arra, hogy a frizurája passzoljon az alkalomhoz, mégse legyen túlságosan laza. Az egyszerű szárításnak, természetes hatású göndörítésnek köszönhetően nagyon elegáns lesz a megjelenése. 

Nem kontúroz erősen

Bár manapság már egyre inkább háttérbe szorul az erős kontúrozás, nem is olyan régen még minden menő csaj csinálta. Nos, Katalin hercegné sosem alkalmazta, mivel nála a kevesebb több a legfőbb szabály. Csupán alapozót, korrektort és pirosítót használ, ezekkel megfelelően kiemeli az arcát.  


Via