A rajongók bolondulnak Katalin hercegné stílusáért: a napokban a párezer forintos fülbevalóján pörgött a net most pedig a szájfényéért rajong mindenki, ami szintén nagyon olcsón landolhat akár a te táskádban is. 

Imádják a stílusát 

A wales-i hercegné akárhányszor csak kiteszi a lábát és megjelenik a nyilvánosság előtt, azonnal a figyelem közzépontjába kerül. Ennek persze az lehet az oka, hogy Katalin megjelenése rendre tökéletes, éppen ezért mindig csak idő – általában nagyon kevés idő – kérdése az, hogy a leglelkesebb rajongók kitalálják mit viselt egy-egy eseményen. Persze az impozáns darabokat sokan szeretnék beszerezni, de sok esetben nincsenek pénztárcabarát alternatívák. Viszont bármennyire is meglepő, de a hercegné előnyben részesít sok olyan kiegészítőt vagy smink-és bőrápolási terméket, amik egyáltalán nem kerülnek sokba. Sőt! 

Katalin a Rose Shimmer árnyalatot választotta /Fotó: Getty Images/Karwai Tang

A kedvenc szájfénye 

Pár nappal ezelőtt a fülbevalóját kapta fel az internet népe, ugyanis kiderült, hogy a hercegné fülében lévő kis ékszer mindössze 8000 forintért beszerezhető, most pedig a szájfénye az, amit mindenki imád. Katalin évek óta a Clarins's Natural Lip Perfector-ra esküszik, pár évvel ezelőtt, 2019-ben például lencsevégre is kapták, amint a szájfényét szorongatja. A választás nem is lehetne zseniálisabb: a Clarins terméke gyakorlatilagegy fényes balzsam, ami természetes színt ad az ajkaidnak önmagában, de akár a kedvenc rúzsod felett is viselheted, hogy egy csipetnyi fényt adj neki.

Katalin hercegné kedvenc szájfénye pár ezer forintért lehet a tied /Fotó: johnlewis.com

Pár ezer forintért a tiéd lehet

A Wimblendonban készült képek tanúsága szerint Katalin a Rose Shimmer árnyalatot választotta, de a termék még 5 másik árnyalatban is kapható. Ráadásul Katalin kedvenc szájfénye elképesztően jó áron szerezhető be: jelenleg kicsivel több mint 20 fontba, azaz kb. 9000 forintba kerül. 

(via)