Jó, hogy mindannyian tudjuk, hogy az influenszerek Instagramra kirakott képei egy fantáziát jelenítenek meg, de azért Khloé Kardashian adhatna kicsit többet a látszatra, hogy mintha legalább egy kis köze lenne a fotóinak a valósághoz.

Khloé Kardashian kapta és kapja továbbra is a legtöbb megalázást a külseje miatt, ami természetesen igazságtalan és elkeserítő, és magyarázatul szolgálhat arra, hogy a 3 Kardashian-lány közül a legfiatalabb miért próbál minél vékonyabbnak mutatkozni az Instára kitett fotóin.

Na de ez...?!?!

A fenti kép a párizsi divathéten készült Khloéról, és amint be is van karikázva a tweetben, az egyik oldalon csodálatos módon görbül mellette a fal. Amint nincs bekarikázva a tweetben, a másik oldalon szintén görbül. Ez pedig nevetségesen nyilvánvaló jele annak, hogy a kép meg van photoshoppolva, körbe is röhöték Khloé Kardashiant, hogy hogy tud már ilyneket posztolni.

Amire ő rögtön eltávolította a képet (ezért nem a saját Instájáról ágyaztuk be), és azt mondta, hogy nem is ő volt:

talán a glam (csapatom) lehetett, de nem én voltam.

Hát akárki is volt, köszönjük a vidám perceket, és ezúton üzenjük a világ összes Kardashianjének (igaziaknak és tiszteletbelieknek egyaránt), hogy csodásan néznek ki úgy, ahogy vannak, nem kell megfelelniük semmilyen elérhetetlen szépségideálnak, mert az sokkal fontosabb, hogy egészségesek és jó kedélyűek legyenek, és ne hagyják, hogy a nevükben bárki bármit kitegyen Instára!

Plusz: itt van pár kevésbé drasztikusan módosított kép ugyanebből a sorozatból.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Via