Nagyon úgy tűnik, Khloé Kardashiannek új retusőrt kell keresnie, ugyanis a legutóbbi fotójánál annyira túltolták az utómunkát, hogy megszégyenülve kellett letörölnie a posztot az Instagramjáról.

Ismét rommá retusáltatta testét Khloé Kardashian

Khloé Kardashian egy rakat szexi, fülledt hangulatú fotóval árasztotta el az Instagramot. Természetesen a képek utómunkán is átestek a publikálás előtt, és pontosan ide vezethető vissza a probléma. A szexi sztár fotóin ugyanis nem sikerült nyom nélkül eltüntetni a retusálás jeleit. 

A törölt fotón Khloé Kardashian jobb lába természetellenesen befelé hajlott. A való életben azonban semmilyen problémája nincs a végtagjával, egyszerűen csak a számítógép segítségével szerettek volna vékonyabb lábat varázsolni neki. 

Természetesen 2023-ban az internet már nem felejt, így Khloé Kardashian Photoshop bakija bejárta az egész világot, a Twitter pedig hűen őrzi a nyomokat. 

A dereka még a teret is meghajlította

A fotón jól látható, hogy Khloé Kardashian feneke és combjai között a méretet tekintve aránytalanul nagy különbség van. Lehetetlen, hogy a való életben tényleg így nézzen ki.

Ezen kívül, a könyökénél lévő derékrészt is karcsúbbra formálták az utómunka során, Khloé Kardashiannek itt már annyira vékony lett a felsőteste, hogy az már a teret is meghajlította! Sokan sérelmezték, hogy Khloé Kardashian semmiből nem tanul. Nem ez az első eset, hogy cikis Photoshop bakija az egész világ előtt kiderül, őt mégsem zavarja, újra és újra elköveti ugyanazt a hibát. 

Természetesen a kommentelők nem fogták vissza magukat, nekimentek Khloé Kardashiannek és elmondták, hogy azonnal rájöttek, hogy túltolták a Photoshopot. Végül annyi negatív, támadó komment érkezett, hogy Khloé Kardashian kénytelen volt letörölni a fotót. 

Azóta a realitysztár ismét feltöltötte a fotókat, ám ezúttal már kevesebb utómunkán estek át a képek. Tényleg nem tanul.

via