Néhány napja arról járták be fotók a világot, vagy legalábbis a világhálót, hogy Kim Kardashian az arcát napszemüveg és maszk mögé rejtve távozik egy bőrgyógyászati klinikáról, ahol minden bizonnyal egy újabb eljárást végeztek el nála.

A fenti kép Beverly Hillsben készült, és természetesen a nyomán rögtön beindultak a találgatások, hogy milyen procedúrát végezhettek minden influencerek anyjánál.

Nos a választ esetleg azok a képek adhatják meg, amelyeken Kim Kardashian egy mikroszkópikus méretű, bézs bikiniben lazítgat, és aminek nyomán rögtön beindult a kommentelők fantáziája, tudósít a The Sun című lap.

A kíváncsi szemek úgy látják, mintha Khloé Kardashianhez hasonlóan Kim orra is változott volna. Van, aki meg van róla győződve, hogy az egykori Westné arca most már más, mint pár héttel ezelőtt volt, de persze amíg maga az érintett nem nyilatkozik (márpedig nem nyilatkozik), addig nehéz eligazodni a sokféle szögből lőtt, itt-ott retusált képek áradatán.

Egy azonban biztos. Kim Kardashian hiába reklámozza SKKN nevű márkája mindenféle termékeit: az ő arca tuti nem csak a krémektől néz úgy ki, ahogy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Via