A sztárok, egyebek között Kim Kardashian fodrásza, Chris Appleton most három igazán  egyszerű hajtrükköt  osztott meg, olyan egyszerű trükköket, amiket neked is muszáj kipróbálnod. Ráadásul piszok könnyű mindhárom, grátiszban pedig elképesztően kifinomult hatást kelt mindegyik. Máris mutatjuk őket! 

A göndörítés trükkje

Talán első nem is gondolnád, de a göndörítést érdemes az arc irányából elkezdeni. Ezzel a trükkel ugyanis kvázi megnyitod az arcod, aminek hatására fiatalosabb lesz a megjelenésed. 

Ne omoljon a hajad az arcodba 

A második trükknél gyakorlatilag annyit tesz Chirs, hogy a modell arcába hulló haját hátrafésüli. Egy tupírfésű segítségével közepén készít egy választékot majd a hajkoronát egy laza mozdulattal hátra dobja. Ezzel szintén azt éri, hogy az arc teljes egészében látható lesz, így a megjelenés sokkal fiatalosabb és kifinomultabb. 

A lófarok kérdése 

A harmadik trükk is végtelenül egyszerű, a sztárfodrász arra hívja fel a figyelmet, hogy a megereszkedett  lófarok helyett, olyat inkább az extra magasat válasszuk. Egyébként a lófarok viselését Kim Kardashian is imádja, sőt Ariana Grande is előszeretettel hordja, így Chris vélhetően pontosan tudja, miről is beszél. 

Az alábbi videóban te is megnézheted Chris szuperegyszerű trükkjeit, amik könnyen beilleszthetők a napi rutinodba: 

(via)