Kim Kardashian őrült szépségtrendeket diktál: egyik pillanatról a másikra hihetetlen vékonyra fogy, őrületes alakját és tökéletes arcát pedig annyira irigylik az emberek, hogy akár egy teljes élet vagyonát képesek elkölteni azért, hogy rá hasonlítsanak! Így volt ez a 91. műtétjén nemrégiben átesett Jessica Alves-szel és a 28 éves Cherri Lee-vel is, aki egy az egyben Kim Kardashianné akarta magát plasztikáztatni! 

Kim Kardashian számára a példakáp

Ez a nő ugyanis teljesen átszabatta magát csak azért, hogy legnagyobb példaképére, Kim Kardashianra hasonlítson! Szerinted sikerült neki?

Hát, a nagy hasonlóságban mi sem vagyunk biztosak, az azonban tény, hogy a dél-koreai csajszi teljesen megváltoztatta a vonásait és már semmiben sem hasonlít egykori önmagára. Konkrétan minden ázsiai arcvonását eltüntette, hogy Kimre hasonlítson! Hát nem őrület?

24 milliót költött el azért, hogy Kim Kardashianre hasonlítson

A Cherri Lee (ázsiai nevén Hanbyeo Lee) nyolc év és 15 műtét alatt érte el ezt a külsőt: első plasztikájára 20 éves korában került sor, amikor is olyan hatalmas (75GGG-s) méretű melleket csináltatott magának, hogy az exe megpróbálta magát visszakönyörögni. A csajszi persze nem fogadta vissza, de hatalmas önbizalma lett, ezért elkezdett gyűjteni arra, hogy teljesen átalakuljon Kim Kardashianné!

Fotó: Cherri Lee/SWNS
Fotó: Cherri Lee/SWNS

Már kiskorom óta felnéztem Kardashianékra, különösen Kimre, ezért a szakítás után elhatároztam, hogy belevágok. A koreai családom többsége már nem is ismer meg, de ennek ellenére sokkal boldogabb vagyok, mint valaha! 

-mondja Cherri Lee, aki szerint Kim Kardashian a világ leggyönyörűbb nője. 

Hihetetlen plasztikai műtéteken esett át 

2019 és 2021 óta három veszélyes fenéknagyobbítása is volt a dél-koreai lánynak, aki két orrműtéten, mellműtéten, szájműtéten, állkapocsműtéten, tokaeltávolító-műtéten és több zsírleszíváson is túlesett azért, hogy a példaképéhez hasonlítson.

Fotó: Cherri Lee/SWNS
Fotó: Cherri Lee/SWNS

Nagyon fájdalmas műtéteken estem túl, de már túl vagyok rajta. Ha elölről annyira nem is, de hátulról és oldalról nagyon hasonlítok Kimre és már többen is megszólítottak azért, mert azt hitték, én vagyok ő!

- mondta lelkesen Cherri, aki Lee állítása szerint már elérte a célját és nem kíván több plasztikai műtéten túlesni, csak akkor, ha cserélni kell az implantátumait vagy más, egészségügyi okból fog rászorulni. Érdemes megnézni, hogyan nézett ki a plasztikai műtétjei előtt és után! Szerinted jól tette, hogy plasztikáztatta magát? 

Fotó: Cherri Lee/SWNS
Fotó: Cherri Lee/SWNS
Fotó: Cherri Lee/SWNS
Fotó: Cherri Lee/SWNS
Szavazás

Via