Ha Kardashianékról van szó, már semmit sem lehet meglepődni: az egy dolog, hogy teljesen máshogy néznek ki, mint 20 évvel ezelőtt, de a gáz nem is ez, hanem az, hogy Khloé orrműtétje kivételével sorra tagadják a plasztikai műtétjeiket. Pedig teljesen nyilvánvaló, hogy kés alá feküdtek, sőt! A plasztikai sebészek szerint Kim egy teljes élet vagyonát, csaknem 200 millió forintot is rákölthetett arra, hogy így nézzen ki.😲

Kim Kardashian tényleg több plasztikai műtéten esett át? 

Évekkel ezelőtt felmerült, hogy Kim feltöltötte a fenekét, a sztár azonban váltig tagadta, hogy ez igaz lenne: igazának bebizonyításáért 2011-ben egy teljes Keeping Up With The Kardashians epizódot szentelt annak, hogy megröntgeneztesse a hátsóját — ám erről a sztoriról azóta már tudni lehet, hogy semmi köze nem volt a valósághoz, csak nagy volt a körítés körülötte.

Egy amerikai plasztikai sebész nemrégiben viszont eskü alatt vallotta, hogy szerinte csaknem 100% az a tény, hogy Kim Kardashian megműtötte a fenekét. Sőt, szerinte igazából többször is, legalább ötször nagyobbította és kicsinyítette azt, aminek egyenként az ára 4 millió forinttól egészen 20 millió forintig rúghat annak függvényében, mennyire profi szakemberhez jár Kim és pontosan milyen költséges eljárást is választ a sztár.

A plasztikai sebészek szerint Kim fenekében nem kevés implantátum van 

Az említett plasztikai sebészhez persze egyből több szakmabeli csatlakozott, akik szerint Kim azonban nemcsak a fenekét szabatta át többször, hanem mellimplantátuma is van, de testkontúrozáson, zsífelvarráson, orrműtéten, hasleszíváson és egy legutóbb, 2022-ben állítólag egy teljes faceliften is átesett.

Ha más kozmetikai kezelést nem is nézünk, ezeknek az összege már bőven eléri a 200 millió forintot és akkor még ott vannak azok a lézeres terápiák, a hyaluronsavas kezelések, az injekciós töltések és a botoxos szépészeti beavatkozások is, amiket még hozzá sem számoltak ehhez az árhoz. Hát nem durva?

Nem Kim az egyedüli Kardashian, aki plasztikázott

Kim Kardashian azonban még a virális videók és plasztikai sebészek szakértő véleménye ellenére is tagadja, hogy kés alá feküdt volna: állítása szerint csak a kemény diéta, a testedzés és a lézeres kezelések járultak hozzá ahhoz, hogy ő ilyen fantasztikusan nézzen ki - ám azt a durva változást, amin az egész családja átesett már ő sem tudja kimagyarázni!

Szavazás

Via