A Kardashian-lányok plasztikai beavatkozásai rendre lázban tartják a rajongókat, a tesók ugyanis váltig állítják, rajtuk minden igazi. Egyedül Khloé viszi a balhét egy orrműtéttel kapcsolatosan, de szinte biztos, hogy ő is több beavatkozáson esett már át, a közelmúltban például valószínűleg az ajkait töltette fel. Kim Kardashian viszont egyetlen operációt sem hajlandó bevallani, a sebész szerint azonban brutális összegeket költhetett arra, hogy ezt-azt átszabjanak rajta. 

Mi történt az arcával? 

A SKIMS alapítójáról rendre szárnyra kelnek a pletykák, hogy plasztikáztat, de ő maga sosem ismerte még ezt el, egyedül egy korábbi botox kezelést ismert el. Legutóbb a milánói divathéten szúrták ki, hogy valami nem stimmel vele, az arca, sőt a térdei is szokatlanok voltak, a követők, valamint a Reddit- felhasználók szerint ez pedig arra enged következtetni, hogy megint kés alá feküdt. Ahogyan azt mi is megírtuk a 42 éves Kim és egy Dolce&Gabbana kreaációban jelent meg az eseményen, a ruha pedig annyira szűk volt, hogy alig tudott benne felmenni a lépcsőn. Az erről készül videók futótűzként terjedtek a neten, csakúgy, mint a fotók, amik kapcsán azt találgatja mindenki, mi történhetett Kim arcával. 

Csak botox? 

A celeb még egy 2010-es interjújában beszél arról, egyáltalán nincs a kozmetikai műtétek ellen, de állítása szerint egyszer próblta csak ki a botoxot, azóta pedig egyetlen egyszer sem erősítette meg, hogy valóban megoperálták volna. Dr. Barett, sebész szerint azonban Kim az utóbbi években bizonyosan többször is átesett különböző kezeléseken: 

A Kimről készült képeket és videókat nézve az arca elég fagyosnak tűnik. A videóban, ahol a D&G kollekciról beszél gyakorlatilag nincs is arckifejezése, nem képes mozgatni az arcát. Ez tipikusan a gomlok területére és szemkörnyékbe fecskendezett erős botox eredménye (...) A másik, amit észrevette, hogy Kim arcán enyhe hullámzás látható, ami valamiféle lifting kezelésre utalhat 

– árulta el a doktor, aki hozzátette, Kim az utóbbi néhány hónapban 36 ezer dollárt, azaz több, mint 100 millió forintot költhetett kozmetikiai beavatkozásokra.

Az elmúlt pár hónap

Az orvos arról is beszélt, hogy a celeb vélhetően az ajkait is feltöltette, de nem kizárt, hogy ajakfelvarráson is átesett. Sőt, a sebész Kim térdét is górcső alá vette, ami ráncosnak és természetellenesnek hat bizonyos felvételeken, különösen a nemrégiben, Milánóban készült fotókon. Dr. Barett szerint ez akkor fordulhat elő, ha az érintett terület már több kezelésen is átesett, ahol aztán lipóma, vagyis ún. zsírdaganat alakul ki. 

(via)