Nagyon úgy fest, hogy újabb döbbenetes húzással szúrja ki a rajongói szemét Kim Kardashian! Az egy dolog, hogy a 41 éves reality sztár kb. 550 millió forintot keres meg egy insta posztért, a követői előtt még az 1 millió forintos Balenciaga nadrágját is agyba-főbe reklámozza.

Ha pedig ez nem lenne elég, kiderült, hogy Kim még a saját smink-és bőrápolási termékeit sem használja – piperepolcán legalábbis egy SKKN by Kim cuccot sem látni, ami arra enged következtetni, hogy még ő sem szereti a saját márkás termékeit.

A rajongók kiszúrták, amit nem kellett volna

A döbbenetes felfedezést Kim rajongói szórták ki, mikor a reality sztár egy ezüst SKIMS fürdőruhában pózolva dobott ki egy tükörszelfit az instájára. A fotó Kim nyaralásán készült, de úgy néz ki, hogy oda nem vitte magával a SKKN by Kim termékeket: a szemfülesek ugyanis teljesen más csomagolású és márkájú termékeket szúrtak ki a fürdőszobájában.

Fotó: Instagram @kimkardashian
Fotó: Instagram @kimkardashian

A szemfülesek egy 9 dolláros (kb. 3500 forintos) Cetaphil hidratálókrémet és egy Olaplex hajpakolást is felfedezni véltek a fotón, amivel nem is lenne semmi gond – ha Kim nem azt hangoztatná folyton folyvást, hogy ő mást sem használ, csak a saját SKKN by Kim termékeket, amiket bőrgyógyászokkal és kozmetikusakkal együtt fejlesztett ki. Igen ám, de ezek a termékek magyar forintra átszámítva 19 300 – 49 400 forint között mozognak a hivatalos honlapon, ami azért cseppet sem baráti ár. 

Teljesen kiakadtak a rajongói

Az eset nem kis felhördülést keltett Kim követői körében – főleg azért, mert vannak, akik hónapokon át spórolnak arra, hogy megvegyék a reality sztár termékeit. Aztán persze azt látják, hogy még Kim sem az általa kifejlesztett krémeket használja, hanem a sokkal, de sokkal olcsóbb verziókat, más márkáktól.  

Pár ezer forintos kencéket használsz, mi meg fizessünk ki 40 ezret egy hidratálóért?

Olyan fura, hogy a fürdőben egy SKKN termék sincs, vajon miért?

A teljes csomagot 265 ezerért árulod? Ki a fr*nc tudja azt megvenni?!

Kipróbáltam, nem nagy számok, más márkáktól az összeset megveszem egy SKKN termék áráért és még jobbak is, mint ezek. 

lebukást persze nem kommentálta sem Kim, sem a családja, ahogyan a sztár sajtósai is lapítanak, ám azt be kell vallani, hogy amíg van rá igény, addig biztosan nem fogja lejjebb vinni a SKKN by Kim termékek árait a sztár. Még akkor sem, ha már köztudott, hogy ő is más szépségmárkáktól választ magának krémeket. 

Via