Bár a magyarországi mozik még csak most mutatják be A kis hableány élőszereplős, musical változatát, a sellős trendek máris átírták az egész divat- és szépségipart! Pár hete a hableányos mermaidcore ruhák lettek nagyon népszerűek, mostanában pedig a hableányos manikűrök lepték el a közösségi médiát. Mutatjuk is, mi ez az új körömtrend, ami egészen biztosan a nyár legnagyobb slágere lesz!

A hableányos manikűrök most a legnépszerűbbek az instán 

Különleges, egyedi és nagyon nyári ez az új, hableányos manikűr trend, ami  A kis hableány új mozifilmjének bemutatója alkalmából soha nem látott mértékben kezdett el népszerűvé válni a közösségi médiás platformokon. Az Instagramon és a Tiktok-on sorra posztolják a profi körmösök az egészen elképesztő sellős manikűrjeiket, amik szemkápráztatóan néznek ki. A legjobb bennük pedig az, hogy teljes mértékben a saját ízlésre lehet őket szabni! 

A hableányos manikűr színén túl ugyanis azt is saját ízlésre szabható, hogy egyáltalán mennyire legyen sellős a végeredmény! A felső fotón például a körmök egész felületét, az alábbi képen viszont csak a legfelső, fehér körömsávot festették meg ezzel a különleges technikával! Hát nem elképesztő?

Ez a francia manikűrös sellőminta pedig talán még egyedibb, mint a teljes körmöket befedő változat. Sikkes, elegáns, mégis nagyon extra – arról nem is beszélve, hogy a minta alatt lévő vékony arany csík mennyire egyedivé teszi az egész manikűrt. Az biztos, hogy ilyet nem fogsz látni minden nő kézfején, legalábbis egyelőre.

Így készítheted el a kis hableányos körmöket lépésről lépésre!

Bár nem tűnik egyszerűnek, egy kis kézügyességgel és néhány körmösboltban kapható extrával te is könnyen elkészítheted ezt a különleges manikűrt. Az alábbi videóban láthatod is, hogyan; segítéségül pedig öt lépésben leírtuk, mire figyelj!  

  1. Első lépésként kend be a körmeidet egy bázislakkal, utána pedig válassz ki pár színes pigmentet!
  2. Egy vékony ecset segítségével húzz a köröm aljának középtől a szélső irányokba öt darab vonalat. Lehet mindegyik különböző színű, vagy akár egyszínű is.
  3. A pigmenteket ezek után egyhén satírozd össze egy körömszivacs segítéségvel, majd kend le őket egy metálfényű fedőlakkal. 
  4. Ha ez készen van, a no-wipe (letörölhetetlen) fedőlakkot egy tűhegyes körömecset segítségével fesd rá a pigmentek eredeti vonaljaira úgy, ahogyan azt a lenti videóban látod.
  5. Az eredmény olyan lesz, mintha csak egy kagylót festenél! A no-wipe körömlakkot 3 percig szárítsd UV-lámpa, 30-60 másodpercig pedig LED-lámpa alá. Kész is van a remekmű!

Via