Minden évszaknak megvan a maga menő hajviselete: nyáron például a hullámos Botticelli-hajvágás volt a nyerő, hajszín tekintetében pedig az aranyló hullámokkal ékesített babylights melírvolt a legnépszerűbb. Az idei ősz legtrendibb frizurája, a „kócos kávé ” most ebből a két hajtrendből merítkezett és garantáljuk, hogy imádni fogod! Hogy miért? Mert minden nőnek jól áll!

A legtrendibb őszi frizura neked is be fog jönni

Ha még nem festetted át a nyári melírodat, ne tedd! A „kócos kávé ” frizura ugyanis pont a már kicsit kifakult és lenőtt melírral lesz a legjobb! Mondjuk is, hogyan készítsd el pillanatok alatt, egyszerűen, gyorsan és frappánsan ezt a menő frizurát!

Az egész igazából nagyon egyszerű: hajmosás után csavard be a hajadat a legszélesebb hajgöndörítővel és szárítsd meg az egészet. Utána fésüld az egészet ki, rendezgesd el, majd a óvatosan kuszáld össze a hajszálaidat azért, hogy enyhén kócos legyen a hajad. Ezek után az egészed fújd le fixáló hajspray-vel, hogy tartós legyen a végeredmény!

A sztárok is imádják a „kócos kávé ” hajat

A „kócos kávé ” hajat a sztárok is imádják: Jennifer Lopez például már hónapok óta ilyen hajja lép fel, ezért könnyen állíthatjuk, hogy ezt a frizurát is ő hozta divatba, de a Victoria's Secret egykori angyala, Alessandra Ambrosio topmodell is rajong ezért a hajviseletért. 

És hogy mi miért imádjuk? Azért, mert mindenkinek jól áll! Ha szőkés-barnás hajad van, vagy a kettő közül valamelyik, tutira jól fog állni ez a frizkó, ha pedig legalább félhosszú a hajad, akkor pont ugyanolyan lesz az eredmény, mint a képeken! Az egészben ráadásul az a legjobb, hogy max. 15 perc kell az elkészítéséhez, az pedig tényleg semmiség egy jó frizuráért!

Kim Kardashian fodrásza, Chris Appleton meg is mutatja hogyan lehet megcsinálni ezt a frizurát 15 perc alatt!

@chrisappletonhair Bridgette Bardo glam in 15 minutes using Velcro rollers #tryit #hairchallenge ♬ Savage - Megan Thee Stallion

Via