A karácsonyra ráfordulván, szinte már érezve az ünnepi hangulatot, talán te sem gondolnád, hogy pont a köldökmatrica az, amit mindenhol sikerül kiárusítani.

Mi az a köldökmatrica?

Hatalmas sikere van az interneten a köldökmatricának, ami elsőre talán nagyon haszontalan találmánynak hangozhat, pedig ez egyáltalán nem így van.

Fiatal lányok ezrei rendelik tonnaszámra ezt a nagyon különleges és egyben bizarr kiegészítőt, amely hozzásegíti őket az álomalakhoz.

Sokan megunták a diétázást és a fárasztó edzéseket, inkább a köldökmatricát vetik be, amely alapjaiban változtatja meg a viselőjének alakját.

A használata nagyon egyszerű, csak fel kell ragasztani az igazi küldökünk fölé, és egy olyan szoknyát vagy nadrágot húzni, amely eltakarja az igazit.

Mire jó a köldökmatrica?

De hogy mi is a köldökmatrica lényege? Mivel a köldököd feljebb kerül a matrica segítségével, ezért a lábaid sokkal hosszabbnak fognak majd tűnni, mint amilyen hosszúak valójában.Így a köldökmatrica arra jó, hogy megnyújtsa az alakot.

Az interneten egy csomag matrica 8 dollárba kerül, amelyben 12 darab köldök található. Az influencerek is imádják, a Tik-Tokot már ellepték az erről szóló videók. Sőt, vannak akik már továbbfejlesztették ezt az ötletet, és nem csupán felragasztják a köldökmatricát, hanem kisminkelik a körülötte lévő területet, hogy még valósághűbb legyen az eredmény.

via