Hiába plasztikáztatnak és költenek többszáz milliókat a külsejükre: úgy fest, hogy még a világ legszebb nőinek, a Kardashian család tagjainak is van narancsbőre! Bár legutóbb Kim Kardashian extrém soványáságával és Khloe Kardashian meghökkentő plasztikai beavatkozásaival volt tele a sajtó, most Kourtney Kardashian bizonyította be, hogy bizony ők sem tökéletesebbek az átlagembereknél. 

Kourtney Kardashiannek is van narancsbőre

Legalábbis ezt bizonyítják azok a lesifotós felvételek, amik Kourtney Kardashian narancsbőrös lábait és nőcis alakját örökítették meg, photoshop nélkül. A dögös csajszi éppen egy eseményről távozott férjével, Travis Barkerrel, amikor fotósok hada lepte el őket, akik mindenféle szögből lefotózták őket.

Így történt meg, hogy lekapták Kourtney Kardashian lábait hátulról, amit baromira felfújt a világsajtó, pedig szerintünk tök csinos és menő alakja van! 

Szerintünk fantasztikus alakja van

Kourtney soha nem szégyellte az alakját, de amióta férjhez ment, nagyobb önbizalma van, mint valaha! Simán posztol egy tangás, bikinis fotót, de a tükör előtt is boldogan szelfizik még úgy is, hogy nem használ faceappot, sem photoshopot az alakja "tökéletesítése" érdekében. Mondjuk még jó hogy, hiszen már így is épp elég tökéletes az alakja!

A szakértők szerint egyébként az egészen Kardashian-családból Kourtney Kardashian az, aki a legkevesebbet plasztikáztatott magán: az alakján a plasztikai sebészek szerint például semmit sem változtatott, ezek fényében pedig el kell ismerni, hogy tényleg fantasztikusan néz ki 3 gyerek után, 43 évesen! 

Via