A Kardashian család tagjai mostanában sorra vágatják le a hajukat: Kim Kardashian a nyáron ultrarövidre vágatta a haját, Khloé Kardashian pedig már jóideje egy platinaszőke rövid frizurával hódít. Kourtney Kardashian is rövid hajat preferálja egy ideje, Kris Jennernek pedig már a védjegyévé vált a rövid haj. Úgy néz ki, hogy most Kylie Jennernek lett elege a rövid hajból, mert teljesen megszabadult a póthajától!

Kylie Jenner mindig imádta a hosszú haját

Kylie Jennernek 2015-ben egy kis ideig volt már rövid haja, ám azóta szinte mindig vagy felkötött hajjal vagy extra hosszú lobonccal láthattuk. Egészen mostanáig: Kylie Jenner ugyanis hosszú idő után újra megmutatta az igazi haját, ami egyszerűen gyönyörű!

Kylie Jenner póthaj nélkül (is) bombanő

Kylie Jenner egy 24 órán át elérhető insta story videóban mutatta be a póthaj nélküli haját, amit állítása szerint már évek óta növeszt, egy éve viszont hihetetlenül sok vitaminnal és hajpakolással kényezteti azért, hogy minél gyorsabban nőjön neki a haja. A videóról ítélve sikerrel járt, mert fantasztikusan néz ki a természetes haja, mutatjuk is!

Instagram/@kyliejenner
Instagram/@kyliejenner
Instagram/@kyliejenner
Instagram/@kyliejenner

Szerinted milyen? Szerintünk bámulatosan néz ki Kylie az igazi hajával! Egészségesnek, szépnek és hihetetlenül ragyogónak tűnik az instájára feltöltött videó alapján, ezért mi mindenképpen azt javasolnánk tenni, hogy tegye pihenőre a póthaját és élvezze ki, hogy ilyen gyönyörűséges a természetes haja is! 

Via