Már a tavalyi, őszi szezonban felbukkant a semleges színű, tejszínes milky way manikűr, ám a gazdag lányok körömtrendje, a Rich Girl manikűr és a mesés rosé manikűr felbukkanása óta újra egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a trend. A most következő tejcsokoládés színű körmök ráadásul olyan felkapottak lettek mostanában, hogy már a fesztiválokon is ezt a színt viselik a legnagyobb sztárok! 

A tejcsokoládés manikűr most a legmenőbb

A tejcsokoládés manikűr első ránézésre nagyon hasonlít Kim Kardashian kedvencére, a Rich Girl manikűrre, ám a két körömtrend között alapvető különbség van a fedőlakkokat illetően. Míg ugyanis a Rich Girl manikűr csak egy körömbázis és fedőlakkot használ, addig a tejcsokoládés manikűr pont attól lesz izgalmas, hogy egyszerre többet.

A profi manikűrösök a tejcsokoládés köröm eléréséhez egy testszínű, nude körömlakkot kennek fel először, majd a száradás előtt egy perccel, egy világosabb, tejszínesebb árnyalatot tesznek fel a körömre. Mivel még az alsó bázis nem száradt meg teljesen, így az összhatást egy izgalmas, kevert szín lesz, melyre aztán még két réteg extra fényes fedőlakkot raknak rá a körmösök.

A tejcsokoládés manikűr Kylie Jenner kedvence

Ez az új manikűrtrend egyből meghódította a legmenőbb sztárcsajok szívét is: az amúgy extravagáns körmökkel kedvelő Kylie Jenner például az elmúlt két hétben csak ilyen körmöket viselt és be kell vallani: remekül áll neki ez a visszafogottabb manikűr is!

Ez most a legmenőbb fesztiválmanikűr

Kylie Jenner ráadásul nem máshol, mint a világ legmenőbb fesztiválján, a Coachellán viselte ezt a szuper manit: ez tehát nagy eséllyel azt jelenti, hogy vége a neonos-világítós fesztivál manikűrök idejének, helyettük pedig egy sokkal szolidabb és visszafogottabb körömtrendek lesznek érvényben a közelgő nyári fesztiválok idejére! 

Via