Kylie Jenner azon kevés nők egyike, akik sikeres és megtérülő bizniszt tudtak csinálni a sminkimádatukból – amit pedig az ember szenvedélyesen szeret, azt általában jól csinálja, nagyon is jól. Kylie-val is ez a helyzet: szinte nincs olyan smink, amit ne tudna magának elkészíteni – még úgy is, hogy gyakran napi 3 órát (!) ül a sminkszobában. A tökéletes tusvonalát például már évek óta az egekig magasztalják a profi sminkesek, de eddig senki sem tudott rájönni arra, hogy pontosan mi is a trükkje.

Nos, csak eddig, a valóságshow sztár ugyanis megmutatta a legutóbbi sminkelős videójában hogyan is festik meg a tökéletes tusvonalat a szemhéjon a profik (13:30-tól). Kylie a videóban először azt ajánlja, hogy mindent felejtsd el, amit a sminkelésről tanultál és ha kicsit is érdekel a dolog, akkor kísérletezz ki minél több terméket és technikát magadnak – ami neked legjobban bejön, tarts ki amellett! 

Ő is így tett: állítása szerint éveken át hallgatta, hogy a szemhéjtus felvitelét a szemhéj belső sarkától kell festeni, mert csak akkor lesz hibátlan a festés. Hát ez neki soha nem jött be, mindig úgy nézett ki, mint akinek behúztak volna egyet; ezért gondolt egyet és azóta már csak a szemhéja felétől húzza a tusvonalat a szem ívének külső sarkáig.

Hát nem zseniális? Itt az ékes példája annak, hogy amit tanítanak nekünk, az sokaknak nem válik be: egy kis kísérletezés pedig senkinek sem árthat, sőt, még az is lehet, hogy valami jó dolog sül ki belőle! 

Persze, a tusvonal sikerességét még ez sem garantálja, hiszen a tökéletesen precíz vonal meghúzásához biztos kezek kellenek. De ha egy olyan vékony, tűhegyű ecsettel próbálkozol, amit a későbbiekben akár vastagabbra is tudsz festeni, akkor már a 10. sminkelés után jóval könnyebben és gyorsabban fog menni a dolog! 

Mutatunk is pár gyönyörű tusvonalat Kylie Jennertől, amit te is könnyen el fogsz tudni sajátítani, ha alkalmazod a tippjeid és sokat gyakorolsz!

Via