Sorra jelennek meg a piacon a márkás parfümök filléres változatai, most éppen a Marks & Spencer parfümje tarolta le a TikTokot, aminek állítólag pont olyan az illata, mint a Le Labo Santal 33 illatának. 

Sokkal olcsóbb

Az unisex Santal illat egyébként a celebek kedvence, Alexa Chung, Sophie Turner és Justin Bieber is imádja, az ára azonban egy kicsikét borsos, ugyanis 150 fontba, azaz kb. 64 ezer forintba kerül. Ezzel szemben az M&S alternatívájáért kevesebb, mint 10 fontot, vagyis nagyjából 4200 forintot kérnek csupán. 

Felkapták a TikTokon

A parfümről egy TikTok felhasználó osztott meg videót a platformon, a rajongók pedig el voltak ragadatva a márkás illat high street verziójától. A kommentszekciót azonnal meg is rohamozták, a legtöbben pedig azt írták, azonnal rohannak is megvenni a filléres verziót. 

@skin.ting THE dupe of all dupes. Save your £ and get to M&S. @marksandspenceruk #perfume #lelabo #lelabosantal33 ♬ original sound - Chloé 🧡

Pont, mint az eredeti

Az M&S parfümje a fahéj, a cédrusfa, a szantálfa és a kardamon jegyeit ötvözi, és megnyugtató illatával melegség érzését kelti. A vásárlók imádják, a vélemények között pedig rendre sorakoznak az olyan hozzászólások, melyben arról írnak, a termék illata pontosan olyan, mint az eredetié. 

Imádom az illatát. Pont olyan, mint az eredeti, csak az drágább. Bár ebből többet kell fújni, hogy tartósabb legyen, de nem baj, hisz az ára sokkal kedvezőbb 

– fogalmazott az egyik elégedett vásárló. 

Kellemes, fűszeres illat. Nem túl édes, nagyon szeretem, újravevős 

– írta egy másik. 

(via)