Hát íme egy elég bizarr szépségtipp egy sztártól: Margot Robbie korábban azt nyilatkozta a Vogue-nak, hogy egy Bepanthen nevű krémet használ az ajkaira ajakápolónak. Nos, ez a krém egy fertőzésgátló szer, amit többek között kisbabáknak készítenek, és arra való, hogy megakadályozza, hogy a pelenka kidörzsölje-kicsípje a baba bőrét. A terméket ezen kívül frissen elkészült tetoválásokra, leégett bőrre és ekcémára is ajánlják még.

Az ember azt gondolná, hogy egy Margot Robbie-hoz hasonló szupersztár egy luxusmárka méregdrága termékével ápolja az ajkait – ehelyett ebből a krémből kint egy tubus mindössze hat dollár, itthon 1949 Ft-ért kapható.

A krém próbája a kenés

Nos, a Daily Mail kiszúrta, hogy Ali Gray ausztrál beautyblogger is kipróbálta ezt a trükköt, és a próbáról csinált egy TikTok-videót. Bár a krém nem különösebben illatos, sőt, a kommentelők között van is, aki kicsit panaszkodik a szagára, Ali Gray végül arra jut, hogy egyetért Margot Robbie-val. Azt mondja, nagyon jó érzést kelt a krém az ajkakon, és ezentúl ő is ezt fogja használni ajakápolásra.

Via