A frufru az utóbbi időben egyre népszerűbb, hódít az Instán és a TikTokon, és a menő celebek is egyre többször vágatnak maguknak. Most új trend hódít, ami a kedvenc gyorséttermedről kapta a nevét.

Így készült a McDonald’s frufru

Bizonyára ismered az egyenes Birkin-frufrut, és hallottál már a minifrufruról is. Mindkét verzió nagyon menő idén, de nem szabad elfeledkezni a függöny frufruról sem, amit 2023-ban a celebek is imádnak. Ehhez kapcsolódik a legújabb trend, ami hasonlóan készül, mint a függöny frufru. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MATILDA DJERF (@matildadjerf) által megosztott bejegyzés

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MATILDA DJERF (@matildadjerf) által megosztott bejegyzés

A McDonald's frufru nagy, terjedelmes függöny frufru, M alakban – mint maguk az arany ívek. Az eredetivel ellentétben ez a trend a szokásosnál nagyobb volument ad

– mondta Tyler Moore, a Live True London fodrásza. 

A frufru sokkal tömöttebb, dúsabb, mint a függöny frufru, mivel a fodrászok több részt vágnak rövidre. A végeredmény pedig a tökéletes ’70-es éveket idéző frufru, ami idén most annyira népszerű. Sajnos a vágásnál még nem ér véget a dolog, mivel fontos, hogy megfelelően formázd. Ezt a fodrász szerint beszárítással érheted el a legkönnyebben.

@brirubinich Classic McDonald’s bangs refresh 🤗 #curtainbangs #curtainbangtutorial #curtainbangstutorial #curtainbanghack #dysonairwrap #dysonairwraptutorial #dysonairwraptips #dysonairwrapcomplete #dysonhairtrip #dysonairwrapturorial @dyson @dysonhair ♬ original sound - ice spice

Miután végeztél a körkefés beszárítással, egy csavaróra tekerd fel a hajad, várd meg amíg kihűl, csak ezután engedd le, és fixáld hajlakkal.


Via