Egy kis frissítésre szorulna a hajszíned, de nem tudod, milyen irányba indulj el? Valami újdonságra, vagányságra, talán extrémebb dologra vágysz, de nincs semmi ötleted? Akkor most mutatunk neked néhány elképesztően menő alternatívát, amiket idén tavasszal garantáltan mindenki imádni fog. 💇

Crunette 

Gesztenyebarna narancsos fénnyel? Naná! A crunette gyakorlatilag a réz és a barna tökéletes hibridje, ami nagyszerű választás lehet azok számára, akik vonzódnak az intenzív árnyalatokhoz, de haboznak világosabb vagy merészebb hajszínt viselni. Ezt a színt egyébként Lindsay Lohan is imádja, nézd csak: 

Olvad csoki 

A Zendaya által is nagyon kedvelt szín, egy finom, több tónusú barna árnyalat, amit intenzív fény jellemez. A tökéletes szín eléréséhez a fodrász három vagy akár több színt is használ, és úgy fedi át őket, hogy az árnyalatok zökkenőmentes keveredését hozza létre. Így a végeredmény amellett, hogy csodás, nagyon természetes hatású is lesz.  

Atomvörös

A rezes vörös árnyalatok szinte minden szezonban hódítanak, de most itt az atomvörös ideje is! A már-már világító tüzes vörös persze nem mindenkinek áll jól, de ha te egy kicsit bevállalósabb vagy, akkor bátran vágj bele! Ha te vagy a merész döntések királynője, akkor idén tavasszal az atomvörös lesz a te színed. Nézd, csak milyen gyönyörű: 

Ugye, hogy egyik gyönyörűbb, mint a másik? 

 

Szavazás

(via)