Megviselték a hajad a fesztiválfrizurák, a tűző nyári nap, a klóros víz és most sprőd, durva tapintású, nehezen kezelhető? A kémiai kezelések – szőkítés, festés, tartós hajegyenesítés vagy tartós hullám – mellett a fizikai igénybevétel, a hővel való formázás, a túl forró levegővel való szárítás, a klór valamint az UV sugárzás következtében a hajszálak szerkezetében felbomlanak a haj stabilitását adó kémiai kötések, ezáltal szerkezeti károsodások keletkeznek. A legújabb technológiai trend a professzionális hajápolásban a sérült hajszerkezet kötéserősítőkkel, az úgynevezett „plex” kezelésekkel való újjáépítése. Ha bármilyen kémiai kezelésnek veti alá hajadat a fodrász, mindenképp érdemes egy professzionális hajkötéserősítő kezeléssel összekötni. A szalonkezelés során helyrehozott haj állapotát azonban csak célzott otthoni ápolással tudjuk hosszabb távon fenntartani.

Professzionális hajápolás

A hajregenerálás szakértője 

Az Egyesült Államokban egy színésznő, Paula Kent, és fodrásza által 1960-ban megalapított Redken az első pillanattól fogva a haj regenerálására fektette a hangsúlyt. Protein alapú, savas pH-jú professzionális termékei meghódították a világot, számos díjjal büszkélkedhetnek – mára a Redken a sérült haj regenerálásának elismert szakértőjévé vált. Legújabb, forradalmi, minden eddiginél koncentráltabb termékcsaládja az Acidic Bonding Concentrate még a kémiai szolgáltatások által nagymértékben igénybevett és mechanikailag erőteljesen sérült hajnak is teljes körű megújulást, intenzív ápolást és tökéletes színvédelmet nyújt. Az Acidic Bonding Concentrate segít megőrizni a haj természetes, 4,5 - 5,5 közötti savas pH-értékét. Citromsavat  (Alfa-hidroxi sav) tartalmaz, amely a koncentrált hajkötésvédő komplex-szel együtt segít megerősíteni a hajrostok  meggyengült kötéseit erősebbé és ellenállóbbá téve a hajat. A 4 termékből álló hajápoló család egyszerűen használható és az otthoni, megszokott módon történő hajápolás mellett professzionális végeredményt tesz lehetővé.

Redken termékek

Számok, amelyek magukért beszélnek 

A Redken eddigi legkoncentráltabb hajápolási termékcsaládjával elérhető eredmények egy általános hajápolási rutinnal összehasonlítva:

  • 56%-kal kevesebb töredezett haj
  • Akár 11x simább haj
  • 91%-kal kisebb súrlódás a haj fésülésekor
  • Hővédelem akár 230°C-ig
  • 68%-kal több lezárt, korábban szöszös hajvég
  • 82%-kal kevesebb szöszös hajvég

Before and after photo

A látványos eredményt már néhány hajmosás után megtapasztalhatod! Rögtön az első alkalommal érezhetően simábbnak, erősebbnek hat a haj. A sampon és kondicionáló 6 alkalommal történő együttes használata helyreállítja a hajrostok meggyengült kötéseit és nagymértékben csökkenti a haj szöszösödésének mértékét.

Hajad megmentői bevetésre várnak

Az Acidic Bonding Concentrate termékcsalád a SAMPON és KONDICIONÁLÓ mellett egy praktikus HAJBAN MARADÓ ÁPOLÓT kínál, a család legújabb tagja pedig egy fantasztikus INTENZÍV HAJÁPOLÓ, melynek köszönhetően a haj átalakulása azonnal láthatóvá válik. A termékcsalád akár mindennap használható és a hajunk igényei szerint kombinálható a Redken egyéb termékeivel. Plusz pont az Acidic Bonding Concentrate termékcsalád elbűvölő citrusos-virágos-gyümölcsös illata, ami még sokáig körüllengi a hajunkat.

Redken termék

A szakértő tippje

„A ma piacon elérhető színváltoztató és hajformázó termékkel a fodrászok vendégeiknek hihetetlenül szép megjelenést hozhatnak létre, de mindezen színváltoztatások és formázások hatással lehetnek a haj egészségére. Ezek a folyamatok egy idő után töredezéshez, szárazsághoz és törékeny hajszerkezethez vezethetnek. Azoknak az vendégeknek, akiknek gyors “hajmentésre” van szükségük, szívesen ajánlom az új Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment-et a nagy erejű, villámgyors erősítéshez, amely kondicionálja és megerősíti a hajat, miközben selymessé és egészségessé varázsolja a hajszálakat.”  

mondta el Vörös Tamás, a Redken Business Developer-je. 

Vörös Tamás

A termékeket és a szalonkezelést keresd a Redken szalonokban.