Az idei nyár legnépszerűbb körömtrendje nem más, mint a pasztell színű manikűr, ami egyszerre nyújt trendi, cuki és elegáns hatást attól függően, hogy éppen milyen kedved van. A baby pink és a pasztell kék például kifejezetten cuki és édes megjelenést biztosít; a pasztell zöld és a gyönyörű orgonalila az elegánsabb, sikkesebb szettekkel is jól mutatnak, a halvány citromsárga és pasztell narancssárga pedig garantáltan meghozza azt a menő „dolce vita” feelinget, amit mindig is érezni akartál nyáron!

Nincs ötleted, hogyan fest ki ezekkel a mesés pasztellszínekkel a körmeidet? Ne aggódj, mert mi olyan változatos és szemet gyönyörködtető körömfestési technikákat gyűjtöttünk össze, amikért oda meg vissza leszel!

Szivárványos pasztell álmok

Az Instagram egyik legnépszerűbb körömfestési technikája most a szivárványos manikűr trend, ami lényegében arról szól, hogy minden köröm más színű. Ezt a manikűrt egyszerűen el lehet készíteni otthon, és profi körmös nélkül is fantasztikus végeredményt lehet elérni!

minimalista verzió

Nincs nő, aki ne lenne odáig ezért a manikűrért, mert egyszerű, mégis különleges! Csak válaszd ki a kedvenc két-három pasztell árnyalatú körömlakkodat, és ezeket váltogasd. Voilá!

Baby blue csodák

Ha nem érzed komfortosnak, hogy minden körmöd más színű, akkor válaszd ki a kedvenc pasztell árnyalatodat és fesd ki azzal mindegyik körmödet – fantasztikusan fog kinézni, ha utána még pár réteg fényes fedőlakkot is raksz rá!

Hullámzó szivárvány

A jobb kézügyességgel rendelkezők egy ehhez hasonló manikűrrel is megpróbálkozhatnak! Ezt a technikát a legkönnyebben úgy tudod megvalósítani, ha először a hullámos vonalat rajzolod meg a körmödön, a fennmaradó részt pedig lazán kifested. Ha nem tetszik, hogy a fél körmöd natúr, akkor fess egy alapot neki egy másik pasztelles színnel.

Természetes verzió

Ki mondta, hogy a pasztell körömlakkok csak cukorka színekben érhetőek el? Ha olyan a kedved, akár egészen visszafogott, és szolid manikűrt is meg lehet valósítani földes pasztell színekkel – csak arra figyelj, hogy mindegyik körömlakkod fakított árnyalatú legyen és egyik se nyomja el a másik színt!

A cukiskodó változat

Idén nyáron akár többféle színt többféle mintával kombinálva is viselhetsz a körmeiden – a most következő fesztiválszezonban úgy is ez lesz a menő! Vannak nehezebb és könnyebb formák, amiket a körmeidre festhetsz, de ha inkább biztosra mennél, akkor a körömmatricák könnyű használatát javasoljuk.