Sajnos nem vagyunk olyan szerencsések, hogy egész évben tündöklő napsütésben lehessünk, úgyhogy más megoldások felé kell néznünk, ha csokibarnák szeretnénk lenni egész évben. Még jó, hogy van a TikTok, na meg az önbarnító

Ultracsajos önbarnító spray a sláger

A TikTok napról napra elhozza nekünk a legújabb és legjobb szépségtrendeket, ma már nem csak az újságokból tájékozódhatunk arról, mi az igazi sláger más országokban.

Pillanatok alatt azzal is tisztában lehetünk a platformnak köszönhetően, hogy melyik termék az, ami tényleg megéri az árát, és amit joggal hypeolnak, és melyek azok, amelyikek egy forintot sem érnek. 

Most egy csajos, pinkszínű önbarnító spray a videós oldal legnagyobb trendingje, ami olyan eredményt ad, amitől garantáltan leesik az állad.  Ma már egyáltalán nem javasolják, hogy szolárium által kapjunk magunkra egy kis barna színt, ugyanis borzasztó hatása van a bőrre. Hiába lesz gyönyörű a színünk, sajnos sok esély van rá, hogy a ráncokat és a betegségeket nem kerülhetjük el a használatukkal. 

Imádják a terméket

A TikTok legújabb kedvence a balinéz Coco & Eve márka nemrégiben piacra dobott önbarnítója, ami mindössze pár hét alatt lett a legnagyobb kedvenc. 

A többfunkciós önbarnító több területen is segíti a tökéletes barna bőr elérését. A hialuronsavhoz hasonló hatóanyagokat tartalmazó, növényi kivonatból álló formula mindössze 30 perc alatt máris 40 százalékkal fokozza a bőr hidratáltságát. Hatóanyagai serkentik a kollagéntermelést, és csökkentik a bőr gyulladtságát. A maracuja kisimítja és hidratálja a bőrt, amíg a görögdinnye helyreállítja az epidermisz egyensúlyát. 

Az eredmény a felhasználók szerint? Egyenletes és folt, valamint csíkmentes barnulás, amelyhez mindössze hat órára van szükség, és akár egy hétig is élvezheted!

via