Hiába, a nyárnak végérvényesen is vége, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lehetnél kreatív, már ami a frizurádat illeti. Most hoztunk neked 3 mesés alternatívát, ezekkel a hajviseletekkel egyszerűen nem lőhetsz mellé. 

Bob 

A bob évek óta hatalmas trendnek számít és nem úgy néz ki, mintha ki akarna menni a divatból. A legjobb az egészben, hogy hosszabb és rövidebb hajon is kivitelezhető, szóval, ha nagyon nem akarsz megválni a tincseidtől, akkor nem is muszáj, csupán a fazonon érdemes alakítani. Ez a frizura sokak kedvence, mert a karbantartása is végtelenül egyszerű, ráadásul remekül formázható is. Hordhatod akár egyenesen, de göndörítve is, de akár fel is tupírozhatod, ha vadulnál egy kicsit. 

Fonatok 

Ehhez még fodrászhoz sem kell menned. Ha tudsz fonni, akkor simán megoldod otthon. Csak válassz ki elől két tincset, ami keretezni fogja az arcod és fond be. Ez a viselet nagyon cuki és garantáltan feldobja az őszi napokat.

Modern pixie 

Hát, ehhez viszont lehet vágatnod kell egy kicsit. Bár a pixie is már egyre hosszabbodik, de azért ennek a frizurának az alapja még mindig a rövid haj. Ez egy könnyen mosható és kezelhető frizura, amit inkább az egyenesebb hajtípusokhoz ajánlanak. Ha bevállalós vagy, akkor ezt a frizurát imádni fogod, így ősszel meg nem is árt egy kis újítás. Nézd csak meg Kaia Gerbernek is mennyire jól állt. Szóval hajrá, vágj bele bátran! Szó szerint. 😀 Jó persze ténylegesen ne te vágj bele a hajadba, ezt a feladatot inkább bízd szakemberre.