Biztosan te is emlékszel a körömmatricákra, hiszen pár évvel ezelőtt mindenhol felbukkantak. Volt belőlük egyszínű, mintás, bármi, amit csak el tudsz képzelni. Az őszi körömtrendek között is felbukkannak, így eláruljuk, hogyan készítheted el egyszerűen! 

Így készítsd el az ősz legmenőbb körömtrendjét 

A körömmatricákért sokan rajongtak, hiszen nagyon szép, egységes végeredményt garantálnak. Nem kell időt tölteni a festéssel, száradással, és biztosan  nem kopnak le  a sok kézmosástól. Tartósak, vannak olyan matricák, melyek 14 napig is a helyükön maradnak, ami elég jól hangzik. Szerencsére nem nehéz őket felragasztani, így még akkor is mintás körmeid lehetnek, ha a festéshez nincs kézügyességed. 

Most pedig eláruljuk, hogy ragaszthatod fel a legkönnyebben!

  • Elősként reszeld a körmöd a kívánt formára. Nem számít, hogy kerek, ovális vagy kocka, a matricák bármelyikre felragaszthatóak.
  • Miután a formákkal készen vagy, a következő lépés a köröm tisztítása. Ehhez moss kezet szappannal, és körömlakklemosóval töröld le róluk az olajat, így a fólia jobban tapad.
  • Itt az ideje a ragasztásnak! Vágd le a körömfóliát a körömágyakhoz igazítva, és tedd a ragacsos oldalát a körömre. Most óvatosan helyezd a fóliát a körömre. 
  • Ha mindenhol megragadt, vágd le a felesleged, egy reszelővel igazítsd el a széleket, majd fedőlakkal zárd le az egészet. 

A körömmatricát nem csupán felrakni, de eltávolítani is könnyű. Ehhez acetonra és pár vattakorongra lesz szükséged. Először itasd be a vattát, majd tett a körmökre, és hagyd rajtuk pár percig, Miután ez letelt, egy narancspálca segítségével eltávolíthatod a matricát. 


Via