Azt hitted, hogy csak a manikűrtrendek váltakoznak mindig? Tévedtél! A mostani őszi pedikűr trendeknél tutira nem fogsz jobbat látni – annál is inkább, hiszen a hideg és a meleg, valamint a világos és a sötét körömszínek is nagyon divatosak most! Mutatjuk is, milyen színűre lakkozd a lábkörmeidet idén ősszel.

NAGYON PINK

A Barbie-láz még mindig tart! Az idei körömtrendeket teljesen felrázta a Barbie-film: sorra bukkannak elő a szebbnél szebb rózsaszínű manikűrök, de az őrületből természetesen a lábkörmök sem maradhatnak ki. A legtrendibb pedikűr idén ősszel a világosrózsaszínű pedi, ami a maga egyszerűségével válik nagyon trendivé és csajossá.

KLASSZIKUS FRANCIA

Eggyel bonyolultabb, de sokkal elegánsabb pedikűr trendnek számít a klasszikus francia, ami a francia manikűrök alapján készül, pont ugyanúgy, csak éppen a lábkörmökre. Mivel a lábon nagyobbak a körmök felületei, maga a pedikűr is látványosabb lesz: ennek a körömfestési trendnek köszönhetően pedig sokkal ápoltabbnak és szebbnek fognak tűnni a lábkörmeid is! 

FEKETE PEDIKŰR

Ősszel nem hibázhatsz a totál feketére lakkozott lábkörmökkel! Talán ez az egyetlen évszak az egész évben, amikor nagyon divatosnak számít ez a szín, főleg, ha még pár extra réteg fedőlakkal is megtoldod a feketét a még ragyogóbb hatás érdekében. Csak bevállalósaknak ajánljuk! 

TERRAKOTTA KÖRMÖK

A legújabb pedikűr trend nem más, mint a terrakotta színű lábköröm! Egy narancssárgás-barnás, meleg tónusú, tipikus őszi  színről van szó, amivel az őszi hónapok során már rengetegszer találkozhattál. A drogériákban most egyre több ilyen körömlakk bukkan fel a boltok polcain, ezért érdemes kipróbálni addig, amíg a falevelek hullanak! 

Via