Hihetetlen, de rengeteg dolog befolyásolja azt akár a tudatalattinkban is, hogy hogyan viselkedünk egy emberrel. Most egy fodrász elárulta, az éveken át tartó megfigyelésből mire következtet, hogyan viselkednek az egyes hajszínnel rendelkező nőkkel a pasik?

A hajunk alapján ítélnek meg minket?

Egy kanadai fodrász a TikTokon azt állította, hogy tudja, hogy a férfiak melyik hajszínt kedvelik a legjobban, és úgy gondolja, a nő hajszíne nagyban befolyásolja, hogyan bánnak vele. 

A fodrász elmagyarázta, hogy mivel élete során nagyon sokféle hajszíne volt, nagyon odafigyelt arra, hogy az egyes színeket viselve hogyan bánnak vele a férfiak. 

Így vizsgáztak a hajszínek

A szőke haj

Sarah szerint akkor figyelt fel rá a legtöbb pasi, amikor szőke volt a haja. Soha ennyi elismerő pillantást és megszólítást nem kapott, mint akkor. Viszont úgy érzi, nem feltétlen a komoly kapcsolatot kereső férfiak érdeklődését keltette fel. Szerinte a pasik a mai napig kevésbé veszik komolyan a szőke nőket. 

A barna haj

Amikor barna volt a hajam, akkor is sokan felfigyeltek rám, ám közel sem annyian, mint szőke koromban. Egyáltalán nem voltam annyira népszerű.

A vörös haj

Sarah jelenleg vörös hajú, és úgy gondolja, ez a szín a befutó.

Vörösen egy kicsit több figyelmet kapok mint amikor barna voltam. Viszont, sokkal inkább megbecsülnek mint szőke koromban. Szerintem ez a tökéletes választás.