Gondoltad volna, hogy a víz hőmérsékelte is közrejátszhat a dologban? Mutatjuk, hogy szabadulj meg a pattanásaidtól egyszerűen!


Nem mindegy a hőmérséklet!

A hideg víz híres a bőrre gyakorolt jótékony hatásairól, mivel a krioterápiás kezelésekhez hasonlóan serkenti a vérkeringést, és ezáltal nagyobb védelmet nyújt a káros anyagokkal és szennyeződésel szemben. A legjobb bőrápolási termékekkel kombinálva az alacsony hőmérséklet segít ragyogást adni a bőrnek, csillapítja a bőrpírt és a legjobb hír: összehúzza a pórusokat, így a  pattanásiad  száma is láthatóan kevesebb lesz! Ráadásul plusz pont, hogy a hideg vízzel spórolhatsz és így még a bolygót is megvédheted! 🌎

Így csináld!

Ha a  bőrödet hirtelen éri hideg víz, az segít a baciknak megtelepedni a pólusokban, ezért jobb, ha a tisztítási fázist langyos vízzel kezdjük, majd hideg vízre váltunk.

Azért nem ajánlott csak a forró víz, mert kitágítja az ereket, amitől a bőr pirosabbnak tűnik, különösen, ha zsíros a bőröd. Ezenkívül könnyebben elvonja a bőrből az olajokat, ami az érzékeny bőrűeknél még szárazabbá teszi a bőrt.

Via