Döbbenetes videót töltött fel a TikTokra ez a lány! A felvétel tanúsága szerint kinyomott egy pattanást, azonban valami egészen szürreális dolog történt ekkor. 

Kinyomta a pattanást, de...

Az @undecided_and_ungued néven regisztrált felhasználó a klipben – ami már több, mint 2 milliós megtekintésnél jár – arról beszél, hogy felfedezett egy pattanást, amit ki is nyomott, ám ekkor konkrétan kiszivárgott a botox az arcából. 

A valaha volt legdrágább hibát követtem el, mert a botox kezelésem után kinyomtam egy pattanást, ami valójában nem is pattanás volt 

– kezdte a 15 másodperces felvételt az alkotó, aki azt állította, hogy a botox nemes egyszerűséggel kiszivárgott az arcából. A felhasználó ezután felvonta a szemöldökét, hogy meg is tudja mutatni a homloka környékét, ahol a „baleset” történt, majd a halántéka közelébe mutatott. Itt valóban egy folt, ami ráncosabbnak tűnt, mint a homloka többi része. A videó megjegyzés rovatában pedig a lány tovább részletezte az esetet: 

Egy csomó volt a bőröm alatt. Alig nyomtam rá, de máris nagyon durván elkezdett szivárogni a vér és a genny. 

Ezt mondja a bőrgyógyász

A felvétel kapcsán megszólalt dr. Jenny Liu, minnesotai bőrgyógyász is, aki szerint egyáltalán nem valószínű, hogy a lány a botoxot nyomta ki a bőréből. A kommentszekcióban azonban többen is voltak, akik azt állították, velük is megtörtént ugyanez. Voltak, akik azt tanácsolták a fiatal lánynak, hogy sürgősen menjen vissza a szakemberhez, akinél botox kezelésen járt, míg más azt írta, hogy ami történt, az teljesen normális. 

Ez elég gyakori, csak menj vissza a szakemberhez, és ingyenesen kijavítja 

– írta az egyik hozzászóló. 

Nyilvánvalóan nem túl mélyre fecskendezték a botoxot. Ez nem a te hibád 

– fogalmazott egy másik. 

(via)