A pillangós manikűr az idei nyári szezon legszebb körömtrendje, ami egy csapásra letaszította a trónról a Tik Tokon nagy népszerűségnek örvendő orosz manikűrt, a minimál  francia stílust,  valamint a mesés „baby boomer” körmöket is.  A fesztiválszezon beköszöntével viszont egyre inkább a 2000-es éveket idéző nyári trendek kezdtek el visszaköszönni, amik azonban nemcsak a cuki pillangós felsőkben kezdtek el megmutatkozni, hanem az édes pillangós manikűrökben is! 

A trendi IT-girlök (tehát Dua Lipa, Bella Hadid, Hailey Bieber és Demi Lovato meg még sok más menő sztárcsajszi) már mind jóváhagyták ezt a menő manikűrt, ezért nem meglepő, ha most júliustól a  fesztiválozók is teljesen elfelejtik a világító neon körmöket és ezentúl csak a pillangós cukiságokkal fognak hódítani. 

Mutatjuk, hogyan is lehet elkészíteni ezt a menő pillangós manikűrt!

Ahogyan a vidiben is láthatjátok, nem nagy ördöngösség az egész, csak egy kis kézügyesség és néhány megfelelő körömlakk meg ecset kell hozzá, utána pedig gyerekjáték az egész. A pillangók megfestésével sem kell külön bajlódni, csak válassz egy neked tetsző körömmatrica sémát és azt ráragasztva, majd átlátszó fedőlakkal átkenve pillanatok alatt el is készül az egész manikűr. Ugye, hogy nem nagy dolog?

Szivárványos pasztell színeken gyönyörű!

Ha a klasszikus francia manikűrön nem tetszik a dolog, más színnel is megoldhatod az egészet. A türkizkék például hogy tetszik? Ez a manikűr szerintünk szuper, de bármilyen más árnyalatú körömlakkon is jól mutat ez a minta.

Vannak, akik egyáltalán nem rajonganak a francia manikúrökért, nekik a fenti megoldás ajánljuk: a szivárványos pasztellszínekre festett körmökön ugyanis fantasztikusan mutatnak a pillangók, sőt! Talán még jobban is, mint egy klasszikus francia manin, bár ez minden bizonnyal ízlés kérdése.

Plusz csavarral is megoldhatod a dolgot: ha van egy olyan szín, amiért odáig meg vissza vagy, csak fesd olyanra a körmeidet! Legyen közöttük francia manikűr, csillámokkal szórt, pöttyözött köröm vagy egy halom másik ötlet, ami tetszik. A változatosság gyönyörködtet, pillangókkal díszítve pedig szabályosan tökéletes az egész! 

Szolid körömlakkon is szuperül mutat

A pillangós manikűr viszont olyanoknak is szuper, akik nem akarják külön körömfestéssel tölteni az idejüket: simán a körömre ragasztva, egy átlátszó réteggel fedve is nagyon édin mutat az egész. Ez mondjuk éppen pont festve van, de ha van egy kis időd és kézügyességed, te is megpróbálkozhatsz vele egy hegyes körömecset segítségével, miért ne? Jobb progi nem is létezik a nyáron!

Ha belejöttél a hegyes ecsettel készülő pillangók festésébe, akár mindegyik körmödre gyárthatsz belőlük egy sorozatot, de ez már tényleg csak rajtad áll. Akárhogyan legyen is, lényegében nem számít, hogy matricával vagy festve készült-e el a manikűr, mert mindkét változat ugyanolyan jól mutat!

Via