A 2010-es évek nagy trendje, a rózsaszín tincsek ismét hódítanak, 2023-ban megint mindenki ebbe az árnyalatba borítja a frizuráját: hódít a pink balayage.

A pink balayage-ot mindenki imádja

2010-ben még lázadó tiniként viselték sokan a rózsaszín tincseket, ám 2023-ra teljesen más a helyzet, ma már még elfogadottabb az, hogy valaki ne mondjon stoppot a fekete-szőke-barna vonalhoz érve. 

A pink balayage azért is tökéletes választás, mert nincs olyan hajszín, amellyel ne mutatna jól, és amellyel ne lenne elkészíthető. Természetesen, a szőke frizurával egyszerűbb a megvalósítás, de akár a barna vagy fekete tincsekkel is kivitelezhető. 

A balayage azért is jó döntés, mert nem ad olyan radikális változást, mint a teljes festés, hiszen itt csak egy-egy tincs kap új színt. Mégis, látványos és eredményes lehet a festés, csak lágyabb, visszafogottabb, exkluzívabb. 

Akkor is ez a festés való neked, ha nem szeretnéd, hogy roncsolódjon a hajad. A balayage lassú, ám tartós eredményt ígér, közben megóvva a hajszálak egészségét, hiszen brutális szőkítésről itt nem beszélhetünk.