A Profhilo lényegében arcba fecskendezett hialuronsav, de mielőtt megkérdeznéd: nem, ez nem ugyanaz, mint a  botoxhoz  használt töltőanyag!

"A Profhilo a nagy molekulatömegű hialuronsav és az alacsony molekulatömegű hialuronsav keverékét használja" - magyarázza Dr. Lauren Hamilton esztétikus. Ez lehetővé teszi a lassú felszívódást a bőr  legfelső rétegeibe a hidratálás érdekében, miközben serkenti a dúsító elasztin és kollagén termelődését, ami térfogatnövelő, lifting hatást kelt az alsó rétegben és feszesíti a bőrt.

Tehát a Profhilo ahelyett, hogy egy területen maradna (így kitöltve a ráncokat vagy dúsítva az ajkakat), szétterjed a bőrben, javítva az általános arcszínt. 

Hogyan történik a kezelés?

Páciensek beszámolói alapján az orvos az arc mindkét oldalára öt injekciót ad, és mindegyik tű körülbelül 5-10 másodpercig marad az bőrben. Bár a kezelés hatására az arcunk leginkább olyan, mintha darázsfészekbe sétáltunk volna, 3-4 óra elteltével visszanyeri eredeti formáját. 

Milyen esetben alkalmazható a Profhilo?

A kezelésnél  a bőr megfiatalítása a hidratáltsági szint, a textúra és az általános ragyogás javításával történik. Ezenkívül elősegíti a feszesebb, teltebb arcszínt az elasztin- és kollagéntermelés fokozásával.

Bárki, aki a bőr lazaságából vagy ráncokból észrevette az öregedés jeleit, profitálhat ebből a kezelésből

- mondja a szakember.

Via