Kim Kardashian trendteremtő képességét senki sem kérdőjelezheti meg: bármit is viseljen, az tutira divat lesz néhány héten-hónapon belül! Így történt ez a jelenlegi legfelkapottabb manikűr trenddel, a nude színű, totál menő Rich Girl körmökkel is, amivel csak azóta villognak az influk (és persze, a leghíresebb sztárcsajok), amióta Kim posztolta ezt dögös manikűrt az instájára!

A Rich Girl manikűr most a sláger az instán

A hatalmas népszerűségre való tekintettel Kim Kardashian körmöse, Kim Truong profi műkörmös most egy videóban részletesen mutatta be, hogyan is készíti el az igazi Rich Girl (azaz, gazdag csajszi) névre keresztelt manikűr! A videó alapján főként nem is a bonyolult körömfestési mód, sokkal inkább a figyelem, a türelem és a precitizás játszik fontos szerepet.

A videóban, miután Kim körmöse kiválasztja az alapjaiban is nude színű műkörmöket és felragasztja azokat, LED-fénnyel fixálja őket, majd nekilát az ovális formára való igazításnak. Ezek után a természetes színű, legszebb nude árnyalatot aprólékosan, hihetetlen precizitással festi meg a körmös, amit több réteg átlátszó és fényes géllakkal erősít meg. Az eredmény önmagáért beszél!

Most ez a menő manikűr trend a sztárcsajok körében

Kim természetes, de mégis nagyon dögös és vagány körmeit azóta már egy halom híresség kipróbálta: Jennifer Lopez világhírű körmöse, Tom Bachik is elbüszkélkedett a művével pár hete, de Jenna Ortega is hasonló körömmel jelent meg a SAG-gálán, sőt! 

Ha ez még nem lenne elég, Victoria Beckham divatrajongó menye, Nicola Peltz Beckham is ilyen menő körmökkel mutatkozott a párizsi divathéten. Az biztos, hogy ez egy olyan szolid manikűr, amit bármikor, bármilyen eseményre be lehet vetni, a hatás mégis annyira gyönyörű, hogy tulajdonképpen nem is hiányolunk semmilyen rikító színt róla. Neked hogy tetszik?

Szavazás

Via