Short bob, box bob, long bob – olyan érzésünk van, mintha háromhavonta lenne új bob trend. Ez alól 2022 decembere sem kivétel, a legújabb slágerhez még csak a fodrászhoz sem kell elmenned. A rolled bob egyszerű trükkökkel varázsol hihetetlen volument a hajadnak. 

Nem egyszerű volument adni a bob formának

Imádod a bob formát, ám állandóan küzdesz a lelapulással? Hiába teszel bármit a hajadra, egyszerűen a bobbal elérhetetlennek tűnik a hatalmas, volumenben gazdag frizura? Nem kell, hogy lemondj róla!

A rolled bob egy formázási technika, nem pedig egy hajvágási forma. Bármely bob fruzurát feldob, és hihetetlen volument és tartást ad neki.

Hogyan készül a rolled bob?

Csupán egy körkefe, hővédő és hajszárító kell hozzá. A formázás előtt a haj 80 százaléka száraz kell hogy legyen, majd kis részekre oszd fel a hajtömeget. Az alul elhelyezkedő hajszálakat befelé kell szárítani, a felső rétegeket pedig kifelé. 

A kész frizurát tupírozd fel, majd rögzítsd a végeredményt hajlakkal. Így akár kétszer olyan nagy volumene is lehet mint előtte, és egyáltalán nem tűnik majd lelapultnak.

via