Az már egyáltalán nem meglepő, hogy Selena Gomez őszinte, sminkmentes fotókat és videókat tölt fel magáról az internetre, az énekesnő ugyanis egyáltalán nem fél megmutatni a valódi arcát. Legújabb fotói is valósággal felrobbantották az Instagramot, ráaádásul a poszthoz nem akárki szólt hozzá! 

Miley Cyrus is kommentelt 

Selena a friss képekhez csupán annyit írt, Violet chemistry, ami egész pontosan egy dalcím, és ami Miley Cyrus legújabb, nyolcadik stúdióalbumának, az Endless Summer Vacation-nek a része. A mostani poszt tanúsága szerint pedig Selena oda meg vissza van Miley dalaiért, valószínűleg az új albumát is hallgathatja, máskülönben a dalcím nem inspirálta volna a bejegyzését. A képekhez ráadásul maga Miley is hozzászólt, egy szívecskét küldött egykori Disney-s kolleganőjének: 

Királynők 

A rajongók egyébként odáig voltak attól, hogy Miley megjelent Selena oldalán, sőt voltak akik egyenesen egy jövőbeni együttműködést követelettek a két énekesnőtől. 

A királynő támogatja a királynőt 

– fogalmazott az egyik kommentelő. 

Most kezdem megszeretni Miley-t 

– írta egy másik. 

Paris Hilton is megjelent

Selena bejegyzéséhez Paris Hilton is hozzászólt, de a követők őt már nem fogadták kitörő lelkesedéssel, többen páros lábbal álltak bele az újdonsült anyukába, volt, aki azt írta: 

Te mérgező vagy, menj el innen! 

A Hailey Bieber botrány 

Selena egyébként az utóbbi időben nem volt túl jól, bevalotta, hogy a mostanra már talán lecsengőben lévő ún. Hailey Bieber dráma nagyon megviselte, sőt egy nemrég arról is beszélt, hogy a testszégyenítő kommentek hatására is összeomlott, annak ellenére, hogy kifelé teljesen mást mutatott. 

Hazudtam. Azért mondtam azt, hogy ezek a dolgok nem zavarnak, mert nem akartam, hogy olyan embereket zavarjon, akikkel szintén megtörténik. Valakit megszégyeníteni azért, ahogy kinéz, amilyen, vagy azért, akit szeret annyira nem fair

- mondta a sztár az Apple TV+ dokuszériájában.

Aggódnak a rajongók 

Egyébként Selenáért a rajongók is aggódnak, az énekesnő ugyanis pár nappal ezelőtt megosztot pár képet az Instagram-oldalán, amik nem sikerültek túl jól. Sokan érdeklődtek afelől, hogy mi történt az arcával, többen pedig a védelmükbe vették a sztárt, aki a mentális betegségen túl lupusszal is küzd. Selena korábban bevallotta, a betegsége miatt szedett gyógyszerek durva mellékhatásokkal járnak, ezért ingadozik a súlya, és ezért lehet néha pufókabb az arca is. A rajongók ettől függetlenül aggódnak kedvencükért, és bíznak benne, hogy nem rosszabbodott az állapota. 

(via)