Megdöbbentő, hogy az emberek mi mindent meg nem tesznek a tökéletes külsőért: van, aki 24 millió forintért szabatta át magát azért, hogy  Kim Kardashianra hasonlítson, mások meg nem tudnak leállni a folyamatos ajakfeltöltéssel. A most következő csajszi csak a kis adag hylauronsavas ajakfeltöltését akarta korrigálni egy disszolváló injekcióval, ám nagyobb baja lett tőle, mint gondolta volna!

 
Figyelem, sokkoló felvétel jön, csak erős idegzetűeknek! 

Súlyos allergiás reakciója lett a lánynak

Isis de Oliveira Almeida Pinheiro 20 éves, Brazília északi részéből származik. Néhány hónapja volt egy hyaluronsavas ajakfeltöltése, ám nem tetszett neki a végeredmény, ezért újra visszament az orvosához, aki a tökéletes eredmény érdekében egy disszolváló injekcióval (egy bizonyos hialuronidáz enzimes injekcióval) akarta eltűntetni az ajkaiból a régi savakat. Egészen szomorú és sokkoló, ami a lánnyal történt ezután.Az amúgy gyöynörűséges külsővel rendelkező Isis-nak az enzim beadása súlyos allergiás reakciókat okozott. Állítólag alig adták be neki az injekciót, már kezdett is feldagadni az ajka, utána pedig jött az arca, a szeme, a nyaka és végül az egész állkapcsa.

@isispolivx oi gente, não precisa ter medo de procedimento estético, é só tomar cuidado com os produtos usados, essa já tinha sido a 3º vez que eu havia feito preenchimento labial, mas por conta de um ladinho que ficou torto e eu queria corrigir precisei utilizar esse produto que me deu essa alergia severa. já havíamos tentado outros métodos de corrigir onde estava torto, com massagem modeladora, espremer o produto e não deu certo. esse foi o último caso e tive essa reação atípica, espero melhorar logo e não assustar ninguém. #procedimentosesteticos #deuerrado #hialuronidase #dermatologia #alergia #reacaoalergica ♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

Hihetetlen, mi történt vele! 

Orvosai azonnal a kórházba rohantak vele, ahol adrenalint, szteroidokat és más erős allergia elleni gyógyszereket kapott, végül egy óra múlva már kezdett csillapodni a dagadása.

Ijesztő volt, mert nagyon gyorsan történt az egész. Fájt a szám, nem tudtam beszélni, aztán már úgy feldagadt az arcom, hogy a szememet sem tudtam kinyitni. Konkrétan halálfélelmem volt.  Soha többé nem fogok semmit csináltatni az arcomon!!! 

— fakadt ki a csajszi a TikTokon, aki elrettentő példaként csomó fotót és videót osztott meg magáról. Isis azt mondja, hogy ha nem értek volna időben kórházba, akkor bele is halhatott volna az allergiás reakcióba, meg is fulladhatott volna az injekciótól.

Akár bele is halhatott volna 

Isis sokáig azt hitte, hogy maradandó károsodást fog szenvedni az arca, de szerencsére ez nem így történt: 4 nappal a súlyos allergiás reakciója után már teljesen régi volt az arca.

Tisztában voltam vele, hogy a kezelés járhat reakciókkal és következményekkel, alá is írtam a papírt, de azt hittem, ez velem soha nem fog megtörténni. Bárkivel megtörténhet! Csajok, nem ér ennyit a külsőtök! 

— zárta rövidre a témát Isis, aki azóta mindenkit próbál lebeszélni a kozmetikai kezelésekről és az ajakfeltöltő injekciókról.

Via