A rossz szempillaspirál tönkreteheti nemcsak a külsődet, hanem az egészségedet is. Éppen ezért nem éri meg kicentizni, meddig használd. Jobb, ha búcsút intesz tőle, ha már nem tündököl régi pompájában.

Megváltozik az illata

Hidd el, amikor már nem jó a szempillaspirálod, azt érezni fogod, méghozzá szó szerint. A kellemetlen, romlott szagnál azonnal tudni fogod, hogy itt az ideje, hogy megválj tőle. Ugyan a szempillaspiráloknak általában nincs tolakodó, intenzív illatuk, éppen ezért fog feltűnni, hogy ez nincs rendben. 

Csomósodás

Egy jó szempillaspirál nem kellene, hogy csomósodjon. Ha azt tapasztalod, hogy már lehetetlen egyenletesen és szépen felvinni, az nem azért van, mert silány a minőség. Ha pedig eddig remekül működött, csak most van vele gond, az még beszédesebb.

Irritáció

A szag és az állag mellett a hatás is magáért beszél egy romlott szempillaspirál esetében. Csípheti a termék a szemeidet, előfordulhat, hogy nehéznek érzed kinyitni, vagy hogy állandóan folyik belőle a könny. Semmiképpen ne használd többé a spirált, mert komoly egészségügyi kockázatot jelent ilyenkor.

via