A testpozitivitás jegyében az utóbbi időben egyre több nő hagyja magán a szőrzetet, de nem Cardi B!

Cardi B: szőrös csaj vagyok

Mémgyanús Cardi B legutóbbi videója, amit azért tett ki, hogy megmutassa a legutóbbi szépészeti kezelést, amin részt vett. Lézeres epiláláson volt ugyanis, amit a következőkkel vezetett be a követőinek:

megint eljött az ideje! Annyira félek. Itt az idő, hogy lelézerezzék az egész testemet!

Ennyi nyilván neked sem elég infó még Cardi B szőrtelenítéséről, hiszen hogyan folytathatnánk a hétvégét, ha nem tudnánk meg azonnal mindent?! Szerencsére a rapper a következőket is elmesélte:

mondtam már nektek, hogy szőrös csaj vagyok, de ura vagyok a helyzetnek. Tudjátok, hogy elég sötét tud lenni a bőröm ott lent és itt fent. Próbáljuk elérni, hogy az a popsilyuk csak barna színű legyen. Néha egy kicsit besötétedik!

Na, hát nem pont azért van a közösségi média, hogy az ember végre képben legyen azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen árnyalatú Cardi B „booty hole”-ja?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Videót posztolt

Instasztoriba tette ki Cardi B ezt az aranykategóriás szőrtelenítős kontentet, de természetesen a tiktokkerek minden ilyen kincset megmentenek az örökkévalóságnak. Szóval ha szeretnéd látni, hogyan küzd Cardi B a testszőrzet ellen, akkor indítsd be ezt a videót!

@ihearts143quotes CARDI B CHOOSES FULL-BODY LASER HAIR REMOVAL: EMBRACING HER BEAUTY TRANSFORMATION The #1 Place For Breaking Hip-Hop news, videos, and exclusive stories about the genre's most popular celebs, including all the trends on hip-hop's biggest parties, hook-ups, and beefs. ❤️ Link In Bio ❤️ #entertainmentnews #music #celebrity #rap #hiphop #iHearts143Quotes #fashion #love #reels #entertainment #celebritynews #news #viral #trending #cute #iHearts143Quotes #hiphopnews #rapnews #musicnews #fashionnews ♬ original sound - iHearts143Quotes

Egyébként Cardi B nem csak viccből mondja, hogy említette már, hogy ő egy szőrös csaj: tavaly a bajszáról publikált egy fotót.

Via