Most éppen a króm korszakát éli Taylor Swift, ez pedig a rajongóinak is szemet szúrt. Az énekesnő március 27-én részt vett az iHeart Radio Music Awards díjátadón – ahol az iHeartRadio Innovator elismerésben részesült –, a lelkes fanok azonnal kiszúrták Taylor nagyon menő, króm körmeit. 

Nagyon menő 

Ezt a körömtrendet egyébként az énekesnő már korábban is nagyon kedvelte, sőt a 2022 novemberében rendezett American Music Awardson is ennek a manikűrnek az aranyszínű változatát viselte. Most azonban még ennél is merészebben voltak a körmei: a lenyűgöző Alexandre Vauthier cicaruhájához fekete lakkot választott, ami duokróm bevonattal rendelkezett. Emiatt pedig bizonyos megvilágításokban kéknek, máskor meg zöldnek tűnt. A körmei egy fényes fedőréteget is kaptak, ettől pedig még csillogóbb lett a végeredmény. 

Imádják a sztárok 

A krómozott körmök amúgy nagyon népszerűek az utóbbi időben: Taylor Swiften túl több, A-listás híresség is előnyben részesíti. Zendaya, Kate Hudson és Dua Lipa is választott már ezt a trendet nyilvános eseményeken, ráadásul ennek az irányzatnak számos változata ismert, mivel a dizánk viszonylag könnyen újragondolható. Például a krómozott francia manikű nagyon megy mostanában. 

Mutatjuk Taylor nagyon menő manikűrjét: 

Getty Images/Jeff Kravitz 
Getty Images/Jeff Kravitz 

(via)