A 42 éves Kim Kardashian az évek során már számtalan hajátalakításon esett át, nemrégiben például arról írtunk, hogy platina szőke tincseit  mézesebb árnyalatúra  cserélte. A napokban pedig ismét sötét hajjal láthattuk az Instagramon, sőt a TikTokra is felkerült egy döbbenetes videó, ami elég naturális formában mutatja be nekünk az egyébként mindig tiptop Kimet. 

Döbbenetes videó

A felvételt a 9 éves lánya, North West készítette, aki egyre népszerűbb a platformon.  Anyukáját is előszerettel filmezi, december 24-én is így tett. Ebben persze alapvetően semmi furcsa nem lenne, ám a videón Kim viszonylag természetes valójában, smink nélkül látható és a haja sem olyan, mint amit megszokhattunk tőle. 

Kim a videón  pizsamában ül az ágy szélén, tincsei pedig nagyban különbözben a megszokottól: a reality-sztár valódi haja, hosszabbítás, paróka vagy formázás nélkül ugyanis sokkal vékonyabbnak és szárazabbnak tűnik a szokásosnál. 

@kimandnorth
♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

Hogy néz ki most? 

Kim fürjei egyébként biztos, hogy alaposan roncsolódtak az utóbbi időben, mert hiába a mesterfodrász, azért a hollófekete hajából platinaszőkét csinálni biztosan nem volt egyszerű feladat, az ilyen jellegű igénybevétel pedig nyilvánvalóan alaposan roncsolja is a tincseket. Hiszen, mint ismert Kim tavaly májusban döntött a platinaszőke mellett, amikor is a Met-gálán szeretett volna teljes egészében Marilyn Monroe-ra hasonlítani, akinek még az ikonikus ruháját is felvette az eseményre. 

Arról, hogy most pontosan hogyan is néz ki Kim haja nincsenek pontos infók, annyi biztos, hogy a karácsonyi és a szilveszteri felvételeken sötét hajjal lehetett látni, de, hogy ez paróka volt-e vagy a saját haja, nem tudni. 

(via)