Az elmúlt szezonban olyan sok frizura jött divatba, hogy már azt se tudjuk, melyiket próbáljuk ki! Palvin Barbara idén például a rövid hajra szavazott, ahogyan  Kim Kardashian is, Megan Fox viszont az extra hosszú sellőhajjal menőzik a partikon — Ariana Grandét pedig szinte csak és kizárólag póthajjal lehet látni. Akkor most melyik az igazi? 

Ha te is állandóan őrlődsz a rövid haj és a hosszú hajrengeteg között, van egy jó hírünk a számodra: megtaláltuk a megoldást! Illetve nem mi, hanem a TikTok egyik menő beauty bloggere, aki egy fantasztikus trükköt talált ki arra, hogyan lehet megmondani, melyik hajhossz állna a legjobban. Mutatjuk is! 😍

A TikTok módszere a következő!

  1. Vegyél kézbe két ceruzát és egy mérőszalagot!

  2. Az egyik ceruzát hosszában helyezd az álladhoz, a másikat pedig függőlegesen a füled alá. A két ceruza zárjon be derékszögöt egymással!

  3. Mérd le a távolságot a füled aljától kezdve a másik ceruzáig.

  4. Ha a távolság nagyobb, mint 5,7 cm, akkor a hosszú haj áll jobban neked. Ha viszont rövidebb a távolság, akkor fantasztikusan fog állni a rövid haj is — legalábbis a beauty blogger szerint.

Videóban is szemléletjük a dolgot, tehát elő a ceruzákkal és a centikkel! 
@bondenavant Reply to @trumpsbussy2 this is why + how to tell if short hair will look good on you #amyshairtip #hairhack #hairhacksandtips #beautytips #beauty ♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Via