Ha választani kellene egy parfümöt, amiről most mindenki beszél, az tutira a Baccarat Rouge 540-es nevű parfüm lenne! Ez az édes,  virágos, jázminos és fás, sáfrányos jegyek keverékéből született illat a Maison Francis Kurkdjian és a Baccarat kollaborációjaként jött létre még néhány évvel ezelőtt: mostanra viszont hihetetlenül trendivé vált! Az elmúlt egy hétben több, mint 304 millió találat érkezett a #baccaratrouge hashtagre csak a TikTok-on.

Erről a TikTok-parfömről beszél most mindenki

Maga az illat állítólag olyan jó, ha megérzed egy idegenen, azonnal meg akarod kérdezni tőle, milyen parfümöt visel. A szakértők szerint nincs ember, aki ne szeretne bele ebbe a parfümbe, annyira hihetetlenül jó az összetételeinek aránya. Nem meglepő, hogy jelenleg ez a legnépszerűbb parfüm a világon, amiről csak úgy záporoznak a videók a közösségi médiára. 

@zozoroe Well… looks like I found my new favorite perfume😍 Omg it smells amazing… #baccaratrouge540 #perfume #perfumetiktok #unboxing ♬ Lacrimosa - Vienna Mozart Orchestra

Az illat egyébként a parfümériákban dolgozókat is teljesen meghipnotizálta. Egy drogériában dolgozó eladó konkrétan feltöltötte a TikTok-ra, hogyan reagálnak a vásárlói, mikor megmutatja nekik ezt a parfümöt — pedig egy hihetetlenül drága illatról van szó, amit csak kevesen engedhetnek meg magukat. 84 ezer forint 70 ml parfüm!

Magyarországon a boltokban hivatalosan nem is árulják, csak webshopon, rendelésen keresztül lehet beszerezni. Állítólag ez azért van, mert a drogériák félnek, hogy kész tömeg gyűlik a parfümériákba, akik egy pillanat alatt elhasználják a tesztert  vagy netán összetörik az egyik méregdrága üvegcsét...

A férfiak is imádják ezt a parfümöt

Egyébként nemcsak a nők, hanem a  férfiak szerint is nagyon megéri az árát ez a parfüm. David McMillian stílus- és illatguru szerint például igazi pasivonzó mágnes ez az illat, amitől nemcsak szexisebbnek lesznek a nők, de sokkal magabiztosabbak is. Érdekesség, hogy a TikTok-videója alá csomó pasi is bekommentelte, hogy nemcsak érezni, viselni is szeretik ezt az illatot, szóval nemcsak a csajokon szuper, hanem még a pasikon is menő ez a parfüm!

@itstop5dave WHEN A WOMAN WEARS Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 . . . . #fragrance #perfume #parfum #ladies #woman #girls #foryou #fyp ♬ original sound - David McMillian

Szóval, mindazok ellenére, hogy a parfüm hihetetlenül drága, az influencerek szerint mindenkinek megéri megvásárolni ezt az illatot, mert ha ezt használjuk, olyan élményben lesz részünk, mint még soha! Szerinted?

Szavazás

Via