Na jó, erről tényleg nem gondoltuk, hogy megtörténhet. A Tiktokon újabb sminktrend terjedt el, ami őrültebb, mint bármi más!

A sírós sminktrend mindent visz most

Ami a TikTokon nem lesz felkapott, annak nincs létjogosultsága - körülbelül így lehetne összefoglalni a mai trendeket. Szerencsére azonban a sírós smink igen felkapott lett, ami egyszerűen hihetetlen, hogy ekkora sikernek örvend.

A crying make-up trendet Bella Hadid, Lizzo és Nicola Peltz Beckham ihlették, akik előszeretettel osztottak meg olyan fotót magukról, amelyek sírás közben készültek róluk. A beautyvloggerek azonnal rá is ültek erre a vonatra: szerintük  sírás után  vagyunk a legszebbek, így megalkották az ezt képviselő look-ot.

Zoe Kim Kenealy ötletelt azon, hogyan lehetne megidézni a sírás utáni állapotot mesterségesen: a puffadt és csillogó szemeket, a vörös és feszült ajkakat. 

Így készül a sírós sminktrend

Na de mik is a crying make-up legfontosabb lépései és termékei?

  • sok pirosító használata, főleg a szem és az orr körül
  • sok átlátszó szájfény azokon a területeken, ahová a könnyek elérhetnek

Lássuk, hogyan készül el a sminkmester által:

@zoekimkenealy #greenscreen crying makeup look tutorial 😅 Can I go as a crying person for Halloween or is that not a thing #cryingmakeup #tearmakeup #cryingeyes #makeupforhalloween ♬ Show Me How (Album V) - Men I Trust