Az elmúlt időszakban egyre több olyan szuper TikTok-trükk lát napvilágot, amik teljesen meghódítják a női szíveket! A Kim Kardashian fodrásza által kitalált virális TikTok-os konty trükk például egy pillanat alatt magasabb szintre emeli a hajápolási szokásaidat; a divat stylistok pedig azt is megmutatták, hogy mi az a 3 dolog, ami azonnal elrontja az öltözködésedet. Szerencsére azonban sminktrükkökből sincs hiány a TikTok-on! Legutóbb például egy olyan videó terjedt el a neten, ami alapjaiban változtatja meg a mindennapi smink rutinodat! 💄✨

Ettől a TikTok-trükktől tökéletes lesz az arcbőröd

Elsőre talán kicsit bizarrnak hangozhat, de ehhez a vadító trükkhöz tulajdonképpen semmi másra nem lesz szükséged, csak egy pohár szobahőmérsékletű vízre. Na, már kíváncsi vagy?

Nehéz megmondani, hogy ki találta ki ezt a TikTok-trükköt, mert már több millió videó van róla az appban, de talán már a több, mint 4 milliós megtekintésnél járó @bodywhy_official volt az, aki vizes alapozót kezdett el kenni ez arcára. Mert ez a sminktrükk tényleg arról szól!

Hihetetlen, de tényleg jobb lesz tőle a smink

A TikTok-trükk alapján a sima alapozóból (tehát nem BB- vagy CC-krémből, csak alapozóból) pár cseppet bele kell nyomni egy pohár vízbe, kicsit megkeverni a mixet, majd a vizes alapozót egy ecsettel/szivaccsal felkenni a bőrödre. Hogy ebben mi a jó? Hát az, hogy nem kenődik el a sminked és százszor tartósabb lesz a végeredmény. Arról nem is beszélve, hogy a bőröd is hidratáltabb, valamint fényesebb lesz, ha így kened fel az alapozót. 

A sminkmesterek szerint is nagyon tuti ez a tipp, mert akárhogy nyomnak az arcbőrükhöz papírzsepit vagy szalvétát, tényleg nem kenődik el a smink — egy próbát tehát mindenképpen ér a dolog, ha nem találod túl macerásnak ezt a TikTok-trükköt. 

Szavazás

Via